Δημήτρης Λιλής

Όχι απόλυτα η φρενήρης μουσική εβδομάδα που μας προετοιμάζει για τον χαμό της επόμενης ή αυτής στα μέσα του Απριλίου με Metallica, Angel Olsen, Feist και El Michels Affair And Black Thought, αλλά και πάλι, το να κερνάει η Lana ποίηση, να επιστρέφει η Angel Bat Dawid και να τρολλάρουν οι JPEG Mafia και Danny Brown την ώρα που έχουμε και ακυκλοφόρητο υλικό από Daft Punk δεν το λες και λίγο.

Επίσης, μας έχει λείψει το χορευτικό underground και θα το χρειαστούμε τώρα που απάντες θα παίζουν στα καλοκαιρινά «τι τσέϊ σετ» τα τραποσκυλοσουξεδάκια, ενώ επιπλέον η εβδομάδα καλεί για σοβαρό flashback σε δύο ετερόκλητες επανακυκλοφορίες. Χωρίς περισσότερες εισαγωγικές λέξεις, βουτήξτε και αυτή την εβδομάδα άφοβα σε μία τουλάχιστον δεκάδα κομματιών με μπόλικο ενδιαφέρον.

Εδώ και η Spotify playlist to follow.

 

1. Lana Del Rey - Peppers feat. Tommy Genesis (UMG)

Δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο η στροφή της Lana σε wannabe beat ποιήτρια της Καλιφόρνια, αλλά υπάρχουν στιγμές σε αυτό τον δίσκο που ψάχνει tunnel στην Ocean Blvd, όπως το "Peppers" ή το "Α&W" όπου κάτι όντως συμβαίνει...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured