avopolis.team

To sneaker10 στήνει έξω από το Six D.o.g.s ένα pop-up store αφιερωμένο στο #Aztrek, από 19 – 24/12, όπου οι περαστικοί μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των 90s και του aztrek, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν. 

Με την αγορά οποιουδήποτε Reebok #Aztrek από το pop-up store του Sneaker10 έξω από το six d.o.g.s από 19 έως 24 Δεκεμβρίου, η είσοδος είναι FREE για σένα & έναν/μία φίλο/η σου!

avopolis_img_kemeno5.jpg

TIMO MASS: ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ DJ

O Γερμανός DJ, παραγωγός και remixer Timo Maas έχει πίσω του μια σπουδαία πορεία τριάντα ετών, όντας ένας old-school καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να μείνει επίκαιρος μέχρι και σήμερα. 

Το 2000 έγινε ευρύτερα γνωστός με το remix του στο ‘Doom's Night’ του Azzido Da Baas ενώ ακολούθησαν συνεργασίες του με Paul Oakenfold, Kelis, Neneh Cherry και τον Brian Molko των Placebo, οι οποίες απογείωσαν την καριέρα του. Κατόπιν συνεργάστηκε με ή έκανε remix σε καλλιτέχνες όπως Paul McCartney, Depeche Mode, Fatboy Slim, Garbage, Jamiroquai, Madonna, Moby, Moloko, Muse, Roger Sanchez και Tori Amos

avopolis_img_keimeno.jpg

Το 2016 ο Maas και ο συνεργάτης του James Teej, έλαβαν υποψηφιότητα για Grammy (την 2η στην καριέρα του). Πέρα από τη δουλειά του σαν μουσικός παραγωγός, ο Timo ήταν πάντα ένας hard-working DJ, ο οποίος μάλιστα ήταν resident στο θρυλικό club της Ίμπιζα, DC10 για 15 χρόνια, ενώ έχει εμφανιστεί σε κάποια από τα σημαντικότερα venues και festival του πλανήτη.

Μαζί του στα decks του six d.o.g.s σε opening και closing καθήκοντα, οι Chevy και Clubkid. O Chevy είναι δημιουργός και resident DJ του Needless mobile party και resident DJ του six d.o.g.s με παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια εμφανίσεων στα καλύτερα bars, clubs και festivals της χώρας. Ο Clubkid, εμπνευστής του Danceteria project και τακτικός επισκέπτης του booth του six d.o.g.s, αποτελεί ίσως τον 'πιο-σκληρα-εργαζόμενο' house DJ της πόλης τα τελευταία χρόνια.

avopolis_img_kemeno4.jpg

ΤΑ OLD-SCHOOL SNEAKERS ΣΤΗ STREET ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...

Tο αγαπημένο sneaker έκανε την εμφάνισή του πριν 25 χρόνια, άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και έκανε τη Reebok Classic ένα από τα πιο ισχυρά brands στο running. Μόνο χαρά μας φέρνει, λοιπόν, η είδηση ότι επανεμφανίζεται, για μας... ως σημείο αναφοράς για εκείνη την εποχή και ως ένα old school high fashion μοντέλο για το σήμερα.

Μάθε περισσότερα για το event εδώ και αναζήτησε το Aztrek στα καταστήματα sneaker10 ή στο pop up store by Sneaker10 έξω από το six d.o.g.s 19-24/12.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured