Ιωάννα Νικολάου

 Όπως ήταν αναμενόμενο, τη πρώτη μέρα του Ejekt Festival έγινε χαμός και τo Bacardi ήταν εκεί, ανεβάζοντας τη διάθεση ακόμα πιο ψηλά!

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, οι ενισχυτές πήραν φωτιά, στο κορυφαίο open-air μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας!

Σε μια “καυτή” συναυλία, γεμάτη ηλεκτρισμό, χορό και πολύ ιδρώτα, “χτυπηθήκαμε” υπό τους ηλεκτρικούς ήχους των μεγαλύτερων ονομάτων της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σήμα τη νυχτερίδα του Bacardi, ο κόσμος είχε ενθουσιαστεί με τα Bacardi fun games και κέρδιζε μοναδικά καλοκαιρινά δώρα!

Φυσικά δε έλλειπαν και τα περιζήτητα κορίτσια του Bacardi, που τους καλοσόριζαν στην είσοδο και τους έκαναν νυχτερίδες-tattoo!

Τη δίψα μας σβήσαμε στα Bacardi Mojito Bars, μια όαση δροσιάς για μια καυτή συναυλία όπως αυτή. Δυόσμος, ζάχαρη, lime και φυσικά η μοναδική γεύση του Bacardi Rum ήταν το απόλυτο “line-up” για όσους ξέρουν να παρτάρουν!

Η δεύτερη μέρα του Ejekt είναι την Παρασκευή, 14 Ιουλίου και είμαι σίγουρος ότι το Bacardi, σαν χορηγός στο Ejekt Festival, θα κάνει απλά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους: να μας τροφοδοτεί με super δροσιστικά, extra απολαυστικά, αυθεντικά Bacardi Mojitos!

Γιατί Bacardi Rumix Summer Series σημαίνει μουσική, χορός και ανεβασμένη διάθεση! 

Με λίγα λόγια: Πάρτυ!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured