avopolis.team

bluelabel2

Οι Jude Law, Giancarlo Giannini, Jake Scott & Sienna Guillory και πολλοί ακόμη αστέρες παρευρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση της ταινίας του Johnnie Walker Blue Label, για να γιορτάσουν το "The Gentleman's Wager", την ιστορία ενός άντρα που αναζητά μια πραγματικά σπάνια εμπειρία.

Το βράδυ της Τετάρτης 27 Αυγούστου, αστέρες του σινεμά και κορυφαίες διασημότητες βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Westin Europa & Regina στη Βενετία, πάνω από το περίφημο Grand Canal, για να γιορτάσουν την παρουσίαση της νέας ταινίας μικρού μήκους του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL «The Gentleman's Wager», με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για βραβείο όσκαρ, Jude Law.

Ο Jude Law κατέφθασε στην εκδήλωση παρέα με το συμπρωταγωνιστή του Giancarlo Giannini και τον παραγωγό της ταινίας, Jake Scott. Εκεί, απόλαυσαν το ειδικά δημιουργημένο από τον Erik Lorincz – παγκόσμιο νικητή του Diageo Reserve World Class το 2012- για την περίσταση Gentleman's Wager cocktail, καθώς και άλλα cocktail και ποτά.

bluelabel1

Μεταξύ των καλεσμένων της εκδήλωσης ήταν η Sienna Guillory και ο Pierre Sarkozy, που απόλαυσαν το κορυφαίο ουίσκι JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, σκέτο αλλά και σε πολυτελή cocktail.

Η ταινία μικρού μήκους "The Gentleman's Wager" του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, του κορυφαίου πολυτελούς blended σκοτσέζικου ουίσκι, με πρωταγωνιστή τον Jude Law, έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο. Γυρισμένη στα British Virgin Islands, σκηνοθετημένη από τον Jake Scott και με συμπρωταγωνιστή τον Ιταλό Giancarlo Giannini, η ταινία παρουσιάζει την ιστορία του Law στο ρόλο ενός άνδρα που, ενώ έχει τα πάντα, χρησιμοποιεί ένα στοίχημα για να προκαλέσει τον εαυτό του και να αποκτήσει κάτι που πραγματικά θέλει, αλλά δε μπορεί να το αγοράσει.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured