avopolis.team

Prasini_Artwork

 

«Όταν σκέφτεσαι "Γίνεται", όλα μπορούν να γίνουν...»:

Ακόμα και να αλλάξει το όνομα της πιο διάσημης μπίρας στον κόσμο σε... Πράσινη.

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2014 – Και όμως Γίνεται η πιο διάσημη μπίρα στον κόσμο, η Heineken, να αλλάξει το όνομά της σε Πράσινη - όπως άλλωστε την αποκαλούμε τόσα χρόνια τώρα. Γίνεται... και το κάνει μόνο στην Ελλάδα, μόνο αυτό το καλοκαίρι!

Με αφετηρία την κυκλοφορία συλλεκτικής φιάλης με το όνομα Πράσινη, η νέα καμπάνια της Heineken, με τίτλο «Γίνεται», ξεκινάει δυναμικά και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος καλοκαιριού, έχοντας ως στόχο να μεταδώσει κύματα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, για να το πετύχει αυτό, περιλαμβάνει μία φιλόδοξη, αλλά απλή, αποστολή: να συγκεντρώσει 1.000.000 «Γίνεται», με τη συμβολή όλων μας, μέσα από μία ενέργεια – έκπληξη.

Για να γιορτάσει την έναρξη της πιο αισιόδοξης καμπάνιας του καλοκαιριού, την Κυριακή 29 Ιουνίου, η Heineken κερνάει μία Πράσινη όλη την Ελλάδα. Μόνο για αυτή τη μέρα, την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου, σε όλα τα (συνεργαζόμενα) καταστήματα, με την πρώτη Heineken που θα παραγγείλεις, να πάρεις δωρεάν μια Πράσινη. Από Δευτέρα 16 Ιουνίου, αναζητήσετε τα (συνεργαζόμενα) καταστήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.heineken.com/gr/ginetai. Βλέπεις; Όταν σκέφτεσαι Γίνεται, όλα γίνονται.

Αυτό το καλοκαίρι η Πράσινη θα είναι μαζί μας παντού, προσκαλώντας μας δούμε τα πράγματα θετικά. «Σκέψου Γίνεται» λοιπόν και όλα είναι πιθανά.

Μείνετε... συντονισμένοι γιατί πολλές διασκεδαστικές και αισιόδοξες εκπλήξεις σας περιμένουν. Γιατί μόλις αφαιρέσεις το «ΔΕΝ» αυτό που πραγματικά μένει είναι ένα δυνατό, αισιόδοξο και διασκεδαστικό «ΓΙΝΕΤΑΙ».

Απλά.. Σκέψου Γίνεται! #skepsouginetai

www.heineken.gr/ginetai

Heineken. Open Your World

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured