Δελτίο Τύπου

gopromusic1_av

Σας παρουσιάζουμε την HERO3+® Black Edition με ειδικές βάσεις για μουσικούς

H GoPro κατασκευάστρια των πιο ευέλικτων καμερών στον κόσμο και καταλύτης στην καταγραφή του πιο εντυπωσιακού περιεχομένου από χρήστες ανακοινώνει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της HERO3+® Black Edition/Music, μία έκδοση η οποία κάνει focus στους μουσικούς και είναι βασισμένη στην νούμερο 1 σε πωλήσεις HERO3+ Black Edition. Η HERO3+ Black Edition/Music περιλαμβάνει ότι χρειάζεται κανείς για να καταγράψει επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο από οποιαδήποτε “μουσική στιγμή”, από τις πρόβες μέχρι και την παράσταση. Γιορτάζοντας το Ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στην έκθεση μουσικής “Musikmesse” στην Φρανκφούρτη την προηγούμενη εβδομάδα η HERO3+ Black Edition/Music καθιστά πανεύκολο για τους μουσικούς και τους DJs να τοποθετούν την κάμερα επάνω σε μουσικά όργανα, Πικάπ, μικρόφωνα και άλλα όργανα της μουσικής σκηνής επιτρέποντας την καταγραφή καταπληκτικού περιεχομένου πάντα στο στυλ της GoPro καθώς και από μοναδικές γωνίες λήψεις που μέχρι σήμερα ήταν αδύνατον. Ακόμη οι καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιούν το GoPro App σε μία φορητή συσκευή για να ελέγχουν την κάμερα τους ακόμη και αν αυτή είναι μακριά, ενώ το δωρεάν λογισμικό για μοντάζ το GoPro Studio, καθιστά πανεύκολη την δημιουργία βίντεο τα οποία φαίνονται σαν επαγγελματικά, για την αυτοπροβολή και την προώθηση των καλλιτεχνών στο YouTube™, Facebook®, Instagram™ αλλά και σε άλλες πλατφόρμες.“

Αυτό είναι ένα πολύ φυσιολογικό βήμα για εμάς, καθώς η μουσική αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της GoPro εδώ και χρόνια” είπε ο CEO και ιδρυτής της GoPro Nick Woodman. “ Από τα εμπνευσμένα soundtrack που χρησιμοποιούμε στα βίντεο μας μέχρι τις καταπληκτικές ζωντανές μουσικές παραστάσεις που έχουμε καταγράψει με τις κάμερες μας, η μουσική αποτελεί μεγάλο κομμάτι από την έμπνευση μας εδώ στην GoPro και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορούμε πλέον να βοηθήσουμε τους μουσικούς όλων των επιπέδων να καταγράψουν και να μοιραστούν το πάθος τους με τον κόσμο.”     
        
Η HERO3+ Black Edition/Music (MSRP €449) θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Απρίλιο σε επιλεγμένους μεταπωλητές.

gopromusic2_av

Αντί για την υποβρύχια θήκη η οποία παραδοσιακά προσφέρεται με τις κάμερες της GoPro, η HERO3+ Black Edition/Music συνοδεύεται από το Frame, την πιο λεπτή, χαμηλότερου προφίλ και πιο ελαφριά λύση σύνδεσης της κάμερας για την HERO3+ όταν δεν απαιτείται η υποβρύχια προστασία της κάμερας. Το Frame επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις θύρες και πλήρη έκθεση στο μικρόφωνο της κάμερας, προσφέροντας ανώτερη επίδοση καταγραφής ήχου.

Σε συνδυασμό με το Frame η νέα HERO3+ Black Edition/Music περιλαμβάνει τα εξής:

•    Αφαιρούμενη βάση μουσικών οργάνων (Removable Instrument Mount): Μια ευκόλως αφαιρούμενη αυτοκόλλητη βάση, η οποία δεν δημιουργεί φθορές και καθιστά την τοποθέτηση σε κιθάρες, ντραμς, πικάπ, πιάνα και άλλα μουσικά όργανα μια πολύ απλή υπόθεση. 

•    Βάση Μικροφώνου (Mic Stand Mount): Μία βολική βάση για σύνδεση της κάμερας σε σταντ μικροφώνου. Συμβατή με τα στάνταρ μικρόφωνα U.S. 5/8”-27. Συμπεριλαμβάνει και αντάπτορα για Ευρωπαϊκά μικρόφωνα 3/8”-16.

•    Βάση σφιγκτήρα με ρυθμιζόμενο λαιμό (Jaws: Flex Clamp): Ο δυνατός σφιγκτήρας απλοποιεί την τοποθέτηση της κάμερας σε κρουστά, ντραμς, πικάπ και άλλα μουσικά όργανα. Ο ρυθμιζόμενος και αποσπώμενος λαιμός προσφέρει μια ευρεία επιλογή από γωνίες λήψης και μπορεί να συνδεθεί και με τις υπόλοιπες προσφερόμενες βάσης του πακέτου για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.
 


Η HERO3+ Black Edition/Music καταγράφει επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό στον οποίο είναι συνηθισμένοι οι DJs και οι μουσικοί. Οι καλλιτέχνες μπορούν πλέον να καταγράφουν μόνοι τους μοναδικό περιεχόμενο βίντεο στα 2,7Κ και στατικές φωτογραφίες 12ΜP οπουδήποτε και αν δίνουν την παράσταση τους. Ο υπέρ ευρυγώνιος και χαμηλής παραμόρφωσης φακός της HERO3+ , καταγράφει εκτεταμένες εικόνες ιδανικές για μουσικές παραστάσεις, καθώς το ενσωματωμένο Wi-Fi επιτρέπει στους καλλιτέχνες να ελέγχουν την κάμερά τους από απόσταση, μέσω του GoPro App, στην φορητή συσκευή της επιλογής τους ή χρησιμοποιώντας το χειριστήριο της GoPro (Wi-Fi Remote). 


Η HERO3+ Black Edition/Music έχει σχεδιαστεί για να αντέχει όσο διαρκεί και το τζαμάρισμα, καταγράφοντας τουλάχιστον 2 ώρες βίντεο στα 1080p 30fps. Επιπροσθέτως η κάμερα καταγράφει εντυπωσιακής ποιότητας ήχο με το ενσωματωμένο της μικρόφωνο καθώς  ή με την υποδοχή εξωτερικού μικροφώνου και υποδοχή αντάπτορα μικροφώνου 3,5 χιλιοστών, επιτρέποντας την χρήση εξωτερικών μικροφώνων.Χαρακτηριστικά:
•    Επαγγελματικό βίντεο στα: 4Kp15, 2.7Kp30, 1440p48, 1080p60, 960p100, 720p120 fps βίντεο
•    12MP φωτογραφία στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο
•    SuperView βίντεο mode
•    Auto Low Light mode
•    Ενσωματωμένο Wi-Fi
•    Wi-Fi Remote + συμβατότητα με το GoPro App
•    Υπερ-ευρυγώνιος Φακός
HERO3+ Black Edition/Music Bundled Accessories
•    HERO3+ Black Edition Camera
•    Μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας 1180MaH
•    The Frame
•    Jaws: Flex Clamp
•    2 αποσπώμενες βάσεις για μουσικά όργανα
•    Βάση μικροφώνου
•    Προστατευτικό φακού
•    3.5mm αντάπτορας μικροφώνου
•    Πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης
•    Κάθετη Πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης
•    Γωνία στήριξης τριών σημείων
•    USB καλώδιο

 

gopromusic3_av

Η GoPro κατασκευάζει τις πιο ευέλικτες κάμερες, βοηθώντας τον κόσμο να απαθανατίσει τις στιγμές του πάνω στις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Η GoPro HERO η πιο ευέλικτη κάμερα χρησιμοποιείται από επαγγελματίες αθλητές, επαγγελματίες παραγωγούς βίντεο περισσότερο από κάθε άλλη κάμερα στον κόσμο. Με βάση το San Mateo της Καλιφόρνια τα GoPro προϊόντα πωλούνται σε πάνω από 35.000 καταστήματα σε παραπάνω από 100 χώρες αλλά και από το GoPro.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured