Δελτίο Τύπου

pimms

Ιστορική συμφωνία ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ γνωστής εταιρείας Ποτών και του IAQT

Αθήνα, 03.12.2013: Μια πραγματικά διαφορετική συμφωνία ανακοινώθηκε σε ειδική συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου μεταξύ του PIMM’S και του IAQT (International Association for Quality Time)*.

Την ανακοίνωση πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου από κοινού, εκπρόσωπος του International Association for Quality Time (www.iaqtime.org) κα Alexandra Carrington-Perakis, με εντεταλμένους πράκτορες του PIMM’S, οι οποίοι από τώρα και στο εξής είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της ώρας 8 το βράδυ την οποία προσφέρουν στους Έλληνες.

«Σε μία εποχή που όλα είναι προς πώληση, μια συμφωνία σαν τη σημερινή δε θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τον ποιοτικό χρόνο!

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που προβαίνουμε σε ανακοίνωση αυτής της συμφωνίας-απόρροια διαπραγμάτευσης πολλών μηνών που προηγήθηκαν. Από τώρα και στο εξής, οι Έλληνες μπορούμε να προσδώσουμε ποιοτικό χρόνο στο καθημερινό μας πρόγραμμα, απλά γιατί ο χρόνος μας ανήκει!

Είναι πραγματικά μία ιδιαίτερα πρωτοποριακή συμφωνία που θα αλλάξει άρδην τον τρόπο που βλέπουν οι Έλληνες τα λεμόνια», όπως δήλωσαν οι πράκτορες του PIMMS μετά την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αντιπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου συνυπέγραψαν το προσύμφωνο ανάμεσα στο PIMM’S και το Διεθνή Οργανισμό Ποιοτικού Χρόνου. Η συμφωνία είναι ενεργή από την προηγούμενη εβδομάδα . H εκπρόσωπος του International Association for Quality Time, καAlexandraCarrington-Perakis, δήλωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου:«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα νέα που ανακοινώνουμε σήμερα. Βασικός στόχος που διέπει όλες τις δράσεις του Οργανισμού, από τη δημιουργία του το 2009 μέχρι και σήμερα, είναι να προάγει τον ποιοτικό χρόνο. Η ιστορική σημερινή συμφωνία είναι ένα ακόμα τέτοιο παράδειγμα».

 

Παρακάτω παρατίθεται το επίσημο manifesto της συμφωνίας:

Manifesto – Αγοράσαμε

την ώρα 8 το βράδυ

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σήμερα υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα προς πώληση. Μπορείτε ακόμα και να αγοράσετε γη στο φεγγάρι. Αλλά τι θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από το χρόνο; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι επίσημα αγοράσαμε την ώρα 8 το βράδυ.

Όχι για εμάς, για εσάς.Έτσι, από τώρα και στο εξής η ώρα 8 το βράδυ ανήκει σε σας!

Σταματήστε να γυρνάτε γύρω από την ουρά σας &  να ανησυχείτε για όλα.

Αντικαταστήστε τη λίστα των υποχρεώσεών σας με τη λίστα των επιθυμιών σας, τις ειδήσεις των 8, με… λεμόνια & την τηλεόραση με τους πιο αγαπημένους σας φίλους.

        
Γιατί από τώρα και στο εξής…

Σταματήστε ότι κάνετε… Ήρθε η ώρα για PIMM’S

Και αν δεν τα έχετε καταφέρει ακόμα, ένας από τους εντεταλμένους πράκτορες του PIMM’S μπορεί να σας επισκεφτεί και να απολαύσει μαζί σας ένα PIMM’S Fizz.

Στην υγειά σας!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured