Δελτίο Τύπου

689394_new

Σταματήστε ό,τι κάνετε! Φορτώστε τα όλα στον κόκορα! Πατήστε το “off” στον υπολογιστή σας και κάντε μία γρήγορη βόλτα από τον ΑΒ Βασιλόπουλο της γειτονιάς σας. Γιατί… ήρθε η ώρα για PIMM’S…It’s PIMM’S o’ Clock και όλα μπορούν να περιμένουν μιας και τώρα μπορείς να απολαύσεις το PIMM’S και στο σπίτι.

Δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή για να μαζευτείτε είτε στο δικό σας σπίτι, είτε στο σπίτι των φίλων σας  και να μοιραστείτε μία κανάτα PIMM’S! Το PIMM’S, το αλκοολούχο ποτό με τη δροσιστική γεύση, με βάση το gin, αναμιγμένο με αλκοολούχα ποτά και αρώματα πορτοκαλιού, ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο το μαγευτικό του ταξίδι στην Ελλάδα. 

Με την παιχνιδιάρικη διάθεσή του  και τη χαρακτηριστική του κανάτα, το PIMM’S είναι το ιδανικό ποτό για την παρέα και για κάθε στιγμή με φίλους. Αλλά, αν η περιπέτεια της παρέας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, μπορείτε να το απολαύσετε και σε long drink.

Φτιάξτε το δικό σας PIMM’S Fizz στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία κανάτα από την κουζίνα, για να ανακατέψετε 1 μέρος PIMM’S με 2 μέρη αναψυκτικού lemon lime και πολύ πάγο, μία φέτα αγγουριού, λίγο λεμόνι και ένα κλαδάκι μέντας …και «Everything Stops for Pimm’s O’Clock!»

Όσοι δεν έχετε ακόμα κανονίσει παρέα στο σπίτι, το PIMM’S μπορείτε να το βρείτε επίσης σε bars και cafés σε όλη την Ελλάδα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured