Δελτίο Τύπου

Recording_Studio87

Αν έχεις μπάντα ή αν γράφεις μουσική, τότε ήρθε η στιγμή που ονειρευόσουν! Να μπεις στο STUDIO και να ανέβεις στη σκηνή.
Στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης και προώθησης των νέων δημιουργών και των νέων συγκροτημάτων, ο τομέας Sound & Music του ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε συνεργασία με τα περιοδικά SOUND MAKER και ROCΚHARD, καθώς και με τη μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία mastering και κοπής ODEON Cineplex – Digital Press, σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις την παραγωγή του πρώτου σου DEMO δωρεάν, τη δυνατότητα να προχωρήσεις στην παραγωγή του πρώτου σου CD και βέβαια να ανέβεις στη σκηνή για να παίξεις τη μουσική σου μπροστά στο πιο δυναμικό κοινό της Αθήνας.
Στο πλαίσιο του θεσμού «Έχεις Μπάντα; – Γράφεις Μουσική;» που για πρώτη φορά το ΙΕΚ ΔΟΜΗ δημιούργησε, το Jack Daniels Studio και το Jack Daniels live stage του γνωστού club Bat City βάζοντας τα παιχνίδι αναζήτησης των καλλιτεχνών του αύριο.
Στη συνεργασία αυτή θα συμμετέχει και ο μεγαλύτερος ελληνικός ιντερνετικός ραδιοφωνικός σταθμός rockmachine, συμβάλλοντας στην προβολή των νέων καλλιτεχνών.
Όλα είναι έτοιμα για την υποδοχή των νέων καλλιτεχνών, από το να κάνουν τις πρόβες τους σε ιδανικές συνθήκες μέχρι να πραγματοποιήσουν τα πλέον φιλόδοξα όνειρα τους. Παράλληλα οι νέοι καλλιτέχνες ή τα μέλη μιας μπάντας θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μια υποτροφία ενός έτους για να σπουδάσουν Μουσική Τεχνολογία, Ηχοληψία και Παραγωγή.
Περισσότερες πληροφορίες: Φ. Λάμπρου, Sound and Music School, ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Τηλ. 2103840552

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured