Δελτίο Τύπου

AVOPOLIS.GR_ADVERTORIAL_IMAGE

Το Ηavana Club Añejo Reserva μας καλεί να ανακαλύψουμε τα μυστικά της Αβάνας και στέλνει δύο τυχερούς στην Κούβα, μέσα από τον διαγωνισμό DISCOVER HAVANA.

Η μουσική στους δρόμους, οι χοροί που ξεκίνησαν από τα στενά της Αβάνας, τα παλιά αμερικάνικα αυτοκίνητα, αλλά κυρίως το πάθος για ζωή, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που κάνουν την Αβάνα, μία πόλη που δε μοιάζει με καμία άλλη. Ανάμεσα στην παραλία της Μαλεκόν και στα στενά της Habana Vieja, κρύβονται μικροί θησαυροί που κάνουν το ταξίδι στην Κούβα όνειρο ζωής και μία μοναδική εμπειρία για όσους την έχουν ζήσει!

Το DISCOVER HAVANA είναι ένα virtual ταξίδι στους δρόμους της Αβάνας και μία γνωριμία με την κουλτούρα των Κουβάνων. Ανάμεσα στους θησαυρούς της Αβάνας, το Ηavana Club Añejo Reserva, ξεχωρίζει για το σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα του, αποτέλεσμα της μακρόχρονης διαδικασίας παλαίωσης σε δρύινα βαρέλια, με απόλυτο σεβασμό στην κουβανέζικη διαδικασία παραγωγής.

Μπείτε στη σελίδα του Havana Club Greece στο facebook, ανακαλύψτε τα μυστικά της Αβάνας και κερδίστε ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Κούβα!

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

* Αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα
* 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων
* Ξενάγηση στην Αβάνα, που περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο του Ρούμι και στα ιστορικά bars La Bodeguita del Medio και El Floridita.
* Βόλτα με τα παλιά, κλασικά αμερικάνικα αυτοκίνητα
* Επίσκεψη στον υγροβιότοπο Γουάμα
* Ξενάγηση στις ιστορικές πόλεις Trinidad και Cienfuegos
* Χαλάρωση στις γαλάζιες ακτές του Βαραδέρο

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured