Δελτίο Τύπου

Και φέτος, η Heineken βρίσκεται στο επίκεντρο των μεγαλύτερων μουσικών γεγονότων στην Ελλάδα και εξασφαλίζει για τους fans της εισιτήρια για τις καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού! Γι’ αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε το Heineken LINE UP, η μεγαλύτερη ουρά που φτιάχτηκε ποτέ στο Internet! Με το slogan «go online, skip the line» η πιο διάσημη μπίρα μας καλεί να μην σταθούμε απλώς στην ουρά για εισιτήρια αλλά να την προσπεράσουμε και να κερδίσουμε περισσότερα από 800 μαγικά χαρτάκια για τα πιο hot μουσικά events!

Η διαδικασία για να κερδίσεις εισιτήρια είναι απλή και διασκεδαστική αφού δεν υπάρχουν κληρώσεις και τυχεροί παρά μόνο γρήγοροι και ικανοί! Αφού μπεις στο www.heineken.gr/lineup και συνδεθείς στην ουρά μέσω του λογαριασμού σου στο Facebook, επίλεξε το avatar σου και στη συνέχεια το φίλο με τον οποίο θέλεις να πας στη συναυλία. Το μόνο που πρέπει να κάνεις από εκεί και μετά, είναι να περιμένεις πότε θα δοθεί το σύνθημα για “Skip the Line”.

Το “Skip the Line” είναι ένα post που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Facebook και καλεί όλους τους fans της Heineken να πατήσουν πάνω του για να βρεθούν κατευθείαν στην αρχή της ουράς και να παραλάβουν τα εισιτήριά τους. Οι πιο γρήγoροι που κάνουν κλικ κερδίζουν αμέσως!

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες του Heineken LINE UP βρίσκονται οι Bon Jovi, η Amy Winehouse, ο Moby, οι Vaccines και άλλοι international καλλιτέχνες και συγκροτήματα που θα επισκεφθούν την χώρα μας αυτό το καλοκαίρι.

Φέτος λοιπόν η Heineken δε θα είναι μόνο η παγωμένη απόλαυσή μας στις συναυλίες του καλοκαιριού αλλά και ο λόγος που θα μας κάνει να κολλήσουμε για ώρες μπροστά στις οθόνες μας ώστε να ζήσουμε από κοντά τα καλύτερα live!  

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured