Δελτίο Τύπου

Το «Amstel Live...γιατί έτσι μας αρέσει» ήταν η καλύτερή μας μουσική παρέα για δύο συνεχόμενες σεζόν, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η πετυχημένη ‘συνταγή’ με αγαπημένες μουσικές, καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, ξεχωριστές ερμηνείες και ντουέτα, ‘συναυλιακή’ ατμόσφαιρα συνεχίζεται για τρίτη σεζόν, ίδια ημέρα και ώρα, Κυριακή στις 20.00! Νέες, ανατρεπτικές βραδιές και καλεσμένοι σε απρόσμενους συνδυασμούς  θα μας κάνουν παρέα μέχρι το καλοκαίρι.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου η αυλαία άνοιξε με ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα παρέα με τον Γιάννη Κότσιρα, τον Δημήτρη Μπάση, και τη Salina. Στο γνώριμο χώρο του Olympico café, οι τρεις καλλιτέχνες μάς πρόσφεραν μια live μουσική εμπειρία και μας μίλησαν για τη φιλία που τους δένει τόσα χρόνια και για τα σχέδιά τους. Όλοι συμφώνησαν ότι εμείς οι Έλληνες πάντα θα προσπαθούμε να διασκεδάζουμε … «γιατί έτσι μας αρέσει»!

Συντονιζόμαστε ξανά λοιπόν, στην αγαπημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης !  Η οικοδέσποινα Νάντια Σπηλιωτοπούλου μας περιμένει στη σκηνή του «Amstel Live» να απολαύσουμε τον Βασίλη Καρρά σε μια από τις περιορισμένες τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε… τολμηρό συνδυασμό με τον Δημήτρη Σταρόβα και τους Αλχημιστές καθώς και τον μοναδικό Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε ένα live που μόνο εκείνος ξέρει να προσφέρει! Ακόμα, θα ξεσηκωθούμε με τον Διονύση Τσακνή σε εξαιρετικούς μουσικούς συνδυασμούς με τα Κίτρινα Ποδήλατα και τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Πάνο Μουζουράκη με τον Γιάννη Μηλιώκα, τους Μπλέ για μια ροκ βραδιά με Λάκη Παπαδόπουλο και Αντώνη Μιτζέλο και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες «γιατί ... έτσι μας αρέσει»!


Amstel Live … γιατί έτσι μας αρέσει!

Αν θέλετε να λάβετε και εσείς μέρος στα γυρίσματα του Amstel Live … γιατί έτσι μας αρέσει συντονιστείτε στη σελίδα μας στο facebook, www.facebook.com/AmstelLive, και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured