Δελτίο Τύπου

To Mayan, το νέο εστιατόριο του Δημήτρη Ζήση και του Chef Σταμάτη Τσίλια, γιορτάζει τα εγκαίνιά του με τον πιο γευστικό τρόπο! Για το επόμενο διάστημα, κάθε 15 μέρες, γνωστοί και αγαπημένοι chefs θα επισκεφθούν την κουζίνα του Mayan για να δημιουργήσουν μαζί με τον Chef Σταμάτη Τσίλια ανεπανάληπτες γαστρονομικές βραδιές.

Σε μία σειρά από events, το Mayan μας υπόσχεται υπέροχες γεύσεις από τους καταξιωμένους chefs, ιδιαίτερα ποτά και αξέχαστα γλυκά, όλα μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας “Mayan & Friends” για τα εγκαίνια του εστιατορίου.

dsc_9688

Ποιους θα συναντήσουμε;

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, γνωστός σε όλους για τη μεγάλη του πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Θάνος Στασινός, άρτι αφιχθείς από το Μεξικό και Head Chef του Huracan, ο Μίλτος Αρμένης, συνιδρυτής του Bocas Meze στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Χάρης Νικολούζος, σύντομα με το δικό του εστιατόριο “Jerár” στη Δάφνη, και ο Νίκος Σκαμνάκης, γνωστός για την αγάπη του στην κουζίνα Nikkei, είναι οι chefs που θα βρεθούν στην κουζίνα του Mayan μαζί με τον Σταμάτη Τσίλια για να δημιουργήσουν μαζί τα πιο ξεχωριστά signature πιάτα!

Τις γαστρονομικές βραδιές θα συνοδεύσουν φυσικά επιλεγμένα κρασιά από γνωστά κτήματα, cocktails με την υπογραφή του Mixologist & Head Bartender Άρη Χατζηαντωνίου και γλυκά του Head Chef Patissier Θανάση Τσαγκλιώτη.

dsc_9691

 

Save the date

Πρώτος καλεσμένος είναι ο Θάνος Στασινός, την Τετάρτη 30 Μαρτίου και τη βραδιά υποστηρίζει το Κτήμα Γαβαλά. Ακολουθεί ο Μίλτος Αρμένης, την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Το πρόγραμμα των επόμενων guest chefs θα ανακοινωθεί στα social του Mayan.

dsc_9594

 

Mayan Restaurant

Αν ακόμη δεν έχετε δοκιμάσει τα πιάτα του Mayan Restaurant, τότε έχετε μείνει πίσω! Ο Σταμάτης Τσίλιας προσφέρει υπέροχα γευστικά ταξίδια και μας μαθαίνει τι σημαίνει Nikkei κουζίνα, πάντα με τη δική του πινελιά, κάθε βράδυ από Τρίτη ως Παρασκευή!

 

Follow for more:

Facebook: @mayan.restaurants
Instagram: @mayan.restaurants

Μεγάλου Αλεξάνδρου 114, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων : 216 2020065

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured