Δελτίο Τύπου

martini3Το Martini, το brand που είναι χαραγμένο στην καρδιά του καταναλωτή ως το απόλυτο Ιταλικό Αperitivo, έρχεται με μία νέα Non-Alcoholic πρόταση, λανσάροντας τα Martini Vibrante & Martini Floreale, που υπόσχονται να προσφέρουν γευστικές εναλλακτικές επιλογές! Τα δύο νέα προϊόντα είναι Premium χωρίς αλκοόλ, ιδανικά για εκείνες τις στιγμές που θέλουμε να απολαύσουμε ένα εκλεπτυσμένο και δροσιστικό Αperitivo.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, όπου οι καταναλωτές αναζητούν επιλογές μετριάζοντας το αλκοόλ και μεγιστοποιώντας την απόλαυση της στιγμής, η σειρά Martini Non-Alcoholic Aperitivo, απαντά και προτείνει με ένα μη αλκοολούχο ποτό με πλούσια γεύση χωρίς συμβιβασμούς και αποτελεί τον δρόμο για να ανοίξει την όρεξη για το κυρίως γεύμα!

Με βάση την απαράμιλλη ποιότητα του Martini και συνδυάζοντας πάνω από 150 χρόνια παραδοσιακής τεχνογνωσίας με μια μοντέρνα οπτική, τα δύο νέα Non-Alcoholic προϊόντα έρχονται να αλλάξουν και να εμπλουτίσουν τις επιλογές μας. Το γεμάτο ένταση εσπεριδοειδών Martini Vibrante και το έντονα ανθικό Martini Floreale, ζωντανεύουν και διεγείρουν τις αισθήσεις με την πολυπλοκότητα των συστατικών τους.

martini1

Ο κος Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, επίσημου διανομέα των προϊόντων της Bacardi στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Βασικός πυλώνας στη συνεργασία μας με τη Bacardi είναι η καινοτομία. Στο πλαίσιο αυτό κινείται και το λανσάρισμα της νέας σειράς του Martini. Αυξάνουμε τις επιλογές για τους πελάτες και τους καταναλωτές μας εμπλουτίζοντας τη γκάμα των μη αλκοολούχων προϊόντων μας, παραμένοντας πιστοί και στη δέσμευσή μας για προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης».

Για να απολαύσετε και εσείς τη νέα σειρά Martini Non-Alcoholic Aperitivo αρκεί να συνδυάσετε 75ml Martini Vibrante ή Martini Floreale με 75ml tonic και γενναιόδωρη δόση από παγάκια σε ένα βαθύ ποτήρι με μια φλούδα πορτοκάλι για το σερβίρισμα. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured