Τα Caprice απογειώνουν την gaming εμπειρία κληρώνοντας PlayStation 5 κάθε εβδομάδα!

Τα Caprice συνεχίζουν την παράδοση στο gaming και φέτος, απογειώνοντας την gaming εμπειρία, καθώς σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις την απόλυτη κονσόλα που ονειρεύεται κάθε gamer, το PlayStation 5!

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Μέσα από τον on pack διαγωνισμό “Game Is Never Over” μπαίνεις στην κλήρωση για ένα PlayStation 5 κάθε εβδομάδα και πολλά άλλα gaming δώρα, όπως Pulse 3D Wireless ακουστικά, κάρτες PlayStation κ.α. Δήλωσε συμμετοχή μπαίνοντας στο capricefeeltheroll.gr και βάλε τον κωδικό που θα βρεις στο κίτρινο αυτοκόλλητο στη συσκευασία Caprice.

Κι επειδή με τα Caprice το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, με τον ίδιο κωδικό μπορείς να λάβεις μέρος στην κλήρωση και να γίνεις μέλος της Caprice Gaming Team! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τα 3 videos με τα πιο fun gaming tips και να απαντήσεις σωστά στις ερωτήσεις. Έτσι, μπορεί να είσαι ένας από τους 8 τυχερούς που θα μπουν στην Caprice Gaming Team, θα ζήσουν τον μεγάλο online τελικό παρέα με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον PanosDent, και θα διαγωνιστούν ανάμεσα σε 3 διαφορετικά παιχνίδια PlayStation, FIFA21, NBA2K21 και GRAN TURISMO. Όλα τα μέλη της Caprice Gaming Team κερδίζουν τα 3 παιχνίδια PlayStation για τον μεγάλο τελικό, 1 κάρτα 3μηνη PS Plus και 1 κιβώτιο Caprice! Ο μεγάλος νικητής του online τελικού θα κερδίσει επίσης ένα PlayStation 5!

Βρες κι εσύ τώρα τον κωδικό στις αγαπημένες σου συσκευασίες Caprice Παπαδοπούλου και μπες στο παιχνίδι! Γιατί με τα Caprice … GAME IS NEVΕR OVER!

Οι κληρώσεις ξεκινούν από τις 08/03/2021 και ολοκληρώνονται στις 28/06/2021. Η κλήρωση για την Caprice Gaming Team θα γίνει στις 24/05/2021.

Ο διαγωνισμός αφορά στην Ελλάδα.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

HOT STORIES

Οι πρώτες συσκευές ξεκίνησαν να αποστέλλονται σε ενδιαφέρομενους από τις Η.Π.Α. για δοκιμή. Και μαντέψτε τι θα καταγράφουν...

"Δεν δοκιμάσαμε να γράψουμε ακόμα ένα 'Tainted Love'. Ίσως θα έπρεπε!", δήλωσε ο Dave Ball

«Ήρθαμε σε επαφή με τα συγκροτήματα που μας αρέσουν, ώστε να τους προτείνουμε να φτιάξουμε τα άλμπουμ τους ή και να επανεκδώσουμε παλαιότερες δουλειές τους», λένε οι ιδρυτές του.

Top