Δελτίο Τύπου

Η Guinness παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα της πρόταση για τους λάτρεις της Indian Pale Ale, την Guinness IPA.

Πρόκειται για μία αυθεντική μπύρα Indian Pale Ale με έντονο λυκίσκο, αλλά και με απόλυτα ισορροπημένη πικράδα, όπως απαιτεί μια γνήσια IPA συνταγή. Πλούσια σε αρώματα, με νότες κίτρου και άλλων εσπεριδοειδών, γεμάτο σώμα και υπέροχη δροσιστική γεύση, είναι μια μπύρα που μαγεύει από την πρώτη κιόλας γουλιά. Η μαγιά της ακολουθεί πιστά την συνταγή του ιδρυτή της, Arthur Guinness, όπως άλλωστε γίνεται και σε όλες τις συνταγές της Guinness. Κι αν λατρεύετε το λαμπερό βαθύ ρουμπινί χρώμα της Guinness stout, θα σας συνεπάρει το γλυκό χρυσαφί της Guinness IPA!

Οι ζυθοποιοί της Guinness, στο St.James Gate Brewery στο Δουβλίνο, εξερευνούν και αναζητούν συνεχώς τρόπους να τελειοποιούν τα προϊόντα τους. Με περισσότερα από 250 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στη ζυθοποίηση, δημιούργησαν όχι απλά μία IPA…αλλά την Guinness IPA.

Το χαρακτηριστικό τουκάν της Guinness από τις καμπάνιες του διάσημου John Gilroy, κοσμεί την πανέμορφη συσκευασία της Guinness IPA και μας ταξιδεύει σε απολαυστικά μονοπάτια, ενώ η μεστή και φρουτώδης γεύση της έρχεται να ολοκληρώσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας. Ο αυθεντικός χαρακτήρας της θα κλέψει τις εντυπώσεις, αφού έχει έρθει για να εκπλήξει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ως επίσημος και αποκλειστικός συνεργάτης και διανομέας της Guinness στην ελληνική αγορά, εμπλουτίζει το portfolio των προϊόντων της με μια ιδιαίτερη και σαγηνευτική προσθήκη, που διατίθεται σε συσκευασία κουτιού 440 ml. αλλά και σε βαρέλι.

Φέτος τις γιορτές, τσουγκρίζουμε στην υγειά μας, παρέα με την Guinness IPA!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured