Δελτίο Τύπου

Η Nikon παρουσίασε δύο τηλεμετατροπείς Nikon Z που επεκτείνουν το εύρος των συμβατών φακών NIKKOR Z. Ο τηλεμετατροπέας Z TELECONVERTER TC-1.4x επεκτείνει το εύρος κατά 40 %, ενώ ο τηλεμετατροπέας Z TELECONVERTER TC-2.0x διπλασιάζει το διαθέσιμο εύρος. Ο πρώτος συμβατός φακός με αυτούς τους τηλεμετατροπείς είναι ο NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S. Καθώς αυξάνονται τα προϊόντα της σειράς φακών NIKKOR Z, θα υπάρχουν περισσότεροι φακοί που θα είναι συμβατοί με τους τηλεμετατροπείς Z.

Η προηγμένη οπτική σχεδίαση της Nikon εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες υψηλής ανάλυσης κατά τη χρήση οποιουδήποτε από τους δύο τηλεμετατροπείς και η ελάχιστη απόσταση εστίασης του φακού δεν επηρεάζεται. Επιπλέον, η εξαιρετική λειτουργία αυτόματης εστίασης και η ιδιαίτερα αποτελεσματική απόσβεση κραδασμών του συστήματος Nikon Z, εξασφαλίζουν την ακρίβεια και ταχύτητα που περιμένουν πλέον οι χρήστες Nikon Z. Παρέχεται η δυνατότητα μετατροπής ενός τηλεφακού zoom σε υπερτηλεφακό ή επέκτασης του εύρους ενός φακού σταθερής εστιακής απόστασης. Όλα χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της εικόνας.

Οι δυο νέοι τηλεμετατροπείς Z αποδίδουν εξαιρετικά ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Με στεγανοποίηση για προστασία από σκόνη και υγρασία, διαθέτουν επίσης την επίστρωση φθορίου της Nikon, η οποία απωθεί ενεργά τη σκόνη και τη βρομιά. Με κατασκευή από ανθεκτικό, ανάγλυφο ανοδιωμένο αλουμίνιο, η σχεδίαση των νέων τηλεμετατροπέων ταιριάζει με τις φωτογραφικές μηχανές Nikon Z και τους φακούς NIKKOR Z.

Η Ines Bernardes, διευθύντρια προϊόντων στη Nikon Europe, σχολίασε: «Οι νέοι τηλεμετατροπείς της Nikon παρέχουν μια νέα διάσταση ευελιξίας στο φωτογραφικό σύστημα mirrorless Nikon Z. Καθώς επεκτείνεται η σειρά των φακών NIKKOR Z, αυξάνονται αντίστοιχα και οι επιλογές σας για τη χρήση των τηλεμετατροπέων Z. Είτε φωτογραφίζετε στιγμές δράσης, άγρια ζώα ή τη φύση, μπορείτε να πλησιάσετε ακόμη περισσότερο για να αποτυπώσετε τις λεπτομέρειες χωρίς να αλλάξετε φακούς».

Σύνοψη βασικών λειτουργιών

Τηλεμετατροπέας Z TELECONVERTER TC-1.4x. Επεκτείνει το εύρος εστιακής απόστασης των συμβατών φακών NIKKOR Z κατά 40%.
Τηλεμετατροπέας Z TELECONVERTER TC-2.0x. Επεκτείνει το εύρος εστιακής απόστασης των συμβατών φακών NIKKOR Z κατά 100%.
Κορυφαία ποιότητα εικόνας Nikon Z. Η προηγμένη οπτική φόρμουλα της Nikon εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες υψηλής ανάλυσης με απώλεια φωτός μόνο ενός ή δύο στοπ, ανάλογα με τον τηλεμετατροπέα που χρησιμοποιείται.
Ευκρίνεια και ταχύτητα. Κορυφαία αυτόματη εστίαση. Απόλυτα σταθερή απόσβεση κραδασμών. Οι χρήστες εξασφαλίζουν την ευκρίνεια και την ταχύτητα που έχουν συνηθίσει από τη Nikon Z.
Ανθεκτική κατασκευή. Οι τηλεμετατροπείς Z είναι στεγανοποιημένοι για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία. Η επίστρωση φθορίου της Nikon απωθεί ενεργά τη σκόνη και τη βρομιά χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα εικόνας.
Αυθεντικά Nikon. Με κατασκευή από ανθεκτικό, ανάγλυφο ανοδιωμένο αλουμίνιο, η σχεδίαση των νέων τηλεμετατροπέων ταιριάζει με τις φωτογραφικές μηχανές Nikon Z και τους φακούς NIKKOR Z.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr
Ακολουθήστε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/NikonGR και στο Instagram: @nikongreece

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured