Ιωάννα Νικολάου

Για πρώτη φορά η Ray-Ban προσφέρει πραγματικά αυθεντικούς συνταγογραφούμενους φακούς σε σκελετούς γυαλιών, κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς.

Από τη δημιουργία του Aviator πριν από ογδόντα χρόνια, η Ray-Ban επανεξετάζει συνεχώς τα διαχρονικά προϊόντα της. Βλέποντας τη ζωή από διαφορετική οπτική γωνία χάρη στη νέα τεχνολογία, παρουσιάζει διαρκώς νέες τάσεις της μόδας με «αιχμηρά» σχέδια.

Με το Ray-Ban ReVision, δύο κόσμοι συναντώνται για πρώτη φορά. Γυαλιά με συνταγογραφούμενους φακούς κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς. Παράγονται για να καλύψουν τις μοναδικές οπτικές ανάγκες και το στυλ του πελάτη και είναι αυθεντικά Ray-Ban.

Κατασκευασμένο για εσάς

Η Ray-Ban επαναστατεί ενάντια στον παραδοσιακό τρόπο που αντιλαμβάνεται ο κόσμος τους συνταγογραφούμενους φακούς. Οι δεκαετίες εμπειρίας που διαθέτει στην κατασκευή φακών σημαίνει ότι έχει τελειοποιήσει τη διαδικασία τοποθέτησης, έτσι ώστε κάθε φακός να κόβεται για να ταιριάζει τέλεια στο πλαίσιό του. Κάθε ζευγάρι είναι εξ’ ολοκλήρου παραγωγή της Ray-Ban, ειδικά σχεδιασμένο για σας με την ακριβή συνταγή που χρειάζεστε και τοποθετημένο στο σκελετό που σας ταιριάζει. Έτσι αποκτάτε την όραση που χρειάζεστε με το στυλ που αγαπάτε. Η Ray-Ban παντρεύει την τέλεια όραση, τους φακούς και το σκελετό που εσείς θέλετε δημιουργώντας το δικό σας αυθεντικό ζευγάρι Ray-Ban.

Με High Definition Vision χάρη στην Τεχνολογία Ψηφιακής Διαμόρφωσης Επιφάνειας (DST) εξασφαλίζεται καλύτερη όραση. Αυτή η πρωτοποριακή διαδικασία βοήθησε στην δημιουργία πιστοποιημένων φακών υψηλής ποιότητας που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις διόρθωσης της όρασης, παρέχοντας υψηλότερη ευκρίνεια όρασης και ανακούφισης στα καταπονημένα μάτια.

ray_keimeno1.jpg

Συνταγογραφούμενοι φακοί οράσεως σε σκελετούς - στυλ χωρίς συμβιβασμούς

Από το Clubmaster, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '50, μέχρι τα πιο πρωτοποριακά σχέδια, κάθε μοντέλο είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις οπτικές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Χωρίς συμβιβασμό – ακριβώς το στυλ που αγαπάτε, με το χρώμα του φακού και την κλίση, ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε τους οπτικούς φακούς απρόσκοπτα στο προσωπικό σας στυλ. Με χρώματα που κυμαίνονται από το κλασσικό G-15, καθρέφτες και ντεγκραντέ, κάθε ζευγάρι Ray-Ban συνταγογραφούμενων φακών είναι απόλυτα πιστό στον αρχικό σχεδιασμό.

Στα παρασκήνια της καμπάνιας

Με την καμπάνια Ray-Ban ReVision, γιορτάζουμε τη μουσική κληρονομιά με μια σειρά video και εικόνων από δύο τοποθεσίες.

Ακολουθούμε έναν νεαρό παραγωγό και έναν μουσικό καθώς δημιουργούν και καταγράφουν ένα κομμάτι, που σας μεταφέρει από το εσωτερικό ενός στούντιο ηχογράφησης στα  ιλιγγιώδη ύψη μιας ταράτσας του Λονδίνου.

Αποκαλύπτοντάς την τεχνολογία πίσω από τους νέους συνταγογραφούμενους φακούς Ray-Ban, τα γραφικά CGI προβάλλουν τη διαδικασία παραγωγής μπροστά στα μάτια σας. Κάθε γραφικό σκίτσο αντικατοπτρίζει τη δημιουργία βήμα προς βήμα.

Όπως και στο εργοστάσιο Ray-Ban, τα γραφικά ξεκινούν με την κοπή του ακατέργαστου φακού ακριβώς για να ταιριάζει με τους διαχρονικούς σκελετούς. Στη συνέχεια, ο φρεσκοκομμένος φακός επεξεργάζεται με υψηλή τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας επιφάνειας για να προσφέρει τέλεια όραση σε όλα τα σημεία του φακού – όραση υψηλής ευκρίνειας.

Έπειτα, το μπλε φίλτρο ενισχύει τους συνταγογραφούμενους φακούς μειώνοντας την έκθεση σε επιβλαβές μπλε φως από ψηφιακές συσκευές, ενώ για τα συνταγογραφούμενα γυαλιά ηλίου, η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία που ανακάλυψε η Ray-Ban πριν από όλα αυτά τα χρόνια, προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Τέλος, εφαρμόζεται η εικονική υπογραφή σήματος Ray-Ban.

ray_keimeno.jpg

Στην καμπάνια ReVision υπάρχουν τέσσερα προϊόντα:

Aviator Gaze Semi-Rimless Prescription  - 0RX6589
Το κλασικό Aviator επαναπροσδιορίζεται με ένα ολοκαίνουργιο στυλ – nylor μεταλλικός σκελετός με ‘κρεμαστούς’ συνταγογραφούμενους φακούς. Μια νέα έκδοση του διαχρονικού αυτού στυλ.

Oval Clear Prescription - 0RX3547V
Μοντέρνος οβάλ σκελετός με καθαρούς συνταγογραφούμενους φακούς. Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάζεται στα μέτρα του πελάτη.
 
Clubmaster Sunglasses Prescription - 0RB3716
Το διαχρονικό  στυλ Clubmaster της δεκαετίας του '50 σε μια μοντέρνα εκδοχή. Ένα κλασικό ανανεωμένο μοντέλο με ματ μαύρα μεταλλικά πλαίσια και σκούρους μπλε φακούς ηλίου.

Marshal Sunglasses Prescription - 0RB3648
Οι νέοι σκελετοί Marshal με τολμηρή διπλή γέφυρα σε εξαγωνο σκελετό,
στον οποίο ταιριάζουν συνταγογραφούμενοι φακοί ηλίου. Σχεδιασμένο για τους τολμηρούς.
 
www.ray-ban.com


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured