Ναταλία Πετρίτη

Τον όγδοο No. 1 δίσκο της καριέρας της απέκτησε η Beyoncé με το Cowboy Carter, με αυτόν να βρίσκεται στην κορυφή του Billboard 200 και του Top Country Albums chart. Η ίδια είναι και η πρώτη μαύρη γυναίκα στην ιστορία που ξεκινά από την κορυφή του δεύτερου chart την πορεία της με έναν νέο δίσκο.

Το Cowboy Carter έκανε πρεμιέρα με 407,000 μονάδες στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, 232,000 εκ των οποίων προέρχονταν από το streaming (το Billboard σημειώνει ότι υπήρξε μάλιστα η καλύτερη streaming εβδομάδα στην καριέρα της Beyoncé). Οι υπόλοιπες 168,000 μονάδες προέρχονταν από πωλήσεις δίσκος, ενώ οι 7,000 είναι από track equivalent albums.

Dolly Parton, Willie Nelson και Linda Martell συμμετέχουν σε guest appearances στον νέο δίσκο της τραγουδίστριας, ενώ οι Miley Cyrus, Post Malone και Tanner Adell τραγουδούν επίσης σε κομμάτια του. Στα credits του Cowboy Carter, βλέπουμε additional collaborations με τους Pharrell Williams, Jon Batiste, Nile Rodgers, Raphael Saadiq, Jay-Z, The-Dream και Ryan Tedder.

Στον δίσκο η Beyoncé διασκευάζει και κομμάτια όπως το “Blackbird” των Beatles, αλλά και το “Jolene” της Dolly Parton.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured