Ναταλία Πετρίτη

Μια νέα διασκευή στο Boku Wa Chotto” του Haruomi Hosono μοιράστηκε ο Mac DeMarco, η οποία περιλαμβάνεται στη νέα συλλογή της Stones Throw Records για τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου Hosono House.

Συγκεκριμένα, η Stones Throw Records ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια σειρά από covers για να γιορτάσει την επέτειο κυκλοφορίας του δίσκου, ο οποίος βγήκε το 1973 ως solo ντεμπούτο του Haruomi Hosono. Η διασκευή του DeMarco είναι και η πρώτη που έρχεται στο φως της διασημότητας.

Πίσω στο 2018, ο DeMarco είχε επίσης κυκλοφορήσει ψηφιακά μια διασκευή στο track “Honey Moon”, ενώ την επόμενη χρονιά το ερμήνευσε μαζί με τον Hosono σε συναυλία στο Los Angeles.

«Ο Hosono είναι ο ήρωάς μου, αγαπώ όλη του τη μουσική, είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν τη συλλογή», δήλωσε ο DeMarco σε press statement. «Ηχογράφησα αυτή τη διασκευή στον ξενώνα του Joe Bird στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 2023. Ελπίζω η Ιαπωνική προφορά μου να μην είναι τόσο κακή».

Στη συλλογή θα συμμετέχουν με διασκευές τους και οι Sam Gendel, John Carroll Kirby (με τις Mizuhara Sisters), Jerry Paper, Pearl & the Oysters, Cornelius, Akiko Yano, Yuma Abe, Mei Ehara, Rei Harakami, Kukuku και άλλοι.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured