Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι με τίτλο Background Noise” παρουσίασαν οι Pulp σε συναυλία τους στο Corona Capital Fest του Μεξικού, με τον Jarvis Cocker μάλιστα να το αφιερώνει στη σύντροφό του που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό.

Pixel

Έτσι, η αγαπημένη μπάντα που βρίσκεται αυτή την περίοδο σε μια πολυαναμενόμενη reunion tour – και θα εμφανιστεί μάλιστα και στη χώρα μάς το ερχόμενο καλοκαίρι – γνωρίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζεται και για την κυκλοφορία μιας νέας δισκογραφικής δουλειάς. “Love turns into background noise/ Like this ringing in my ears/ Like the buzzing of the fridge/ You only notice when it disappears”, τραγουδά ο Cocker, ενώ προηγουμένως είχε παρουσιάσει με τους Pulp και το ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα κομμάτι με τίτλο “Hymn of the North” σε συναυλία στο Sheffield.

Η εν εξελίξει reunion tour των Pulp είναι η πρώτη δουλειά του συγκροτήματος εδώ και μια δεκαετία. Ο πιο πρόσφατος δίσκος τους από την άλλη ήταν το We Love Life του 2001.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο επί χρόνια μπασίστας των Pulp, Steve Mackey, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών. Ο ίδιος είχε βέβαια ανακοινώσει τη μη συμμετοχή του στη reunion tour εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Δείτε ένα fan-recorded video από την ερμηνεία του “Background Noise” και κάντε υπομονή μέχρι να δούμε τους Pulp και στα μέρη μας.

Pulp Setlist:

I Spy

Disco 2000

Background Noise

Pink Glove

Weeds

Weeds II (The Origin of the Species)

F.E.E.L.I.N.G.C.A.L.L.E.D.L.O.V.E.

Sorted for E’s & Wizz

This Is Hardcore

Do You Remember the First Time?

Babies

Sunrise

Underwear

Common People

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured