Οι Gossip επιστρέφουν μετά από 11 ολόκληρα χρόνια με τη βοήθεια του Rick Rubin και το single Crazy Again”, το οποίο και θα περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο με τίτλο Real Power.

Η τελευταία δουλειά του συγκροτήματος με frontwoman τη Beth Ditto ήταν ο δίσκος A Joyful Noise του 2012 και τώρα το trio που μας χάρισε το Standing In The Way Of Control” ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει τη νέα του συνεργασία με τον Rubin μετά το Music For Men του 2009. Ο ίδιος ο Rubin ήταν άλλωστε αυτός που παρακίνησε τα μέλη της μπάντας για το πολυπόθητο reunion, μετά την περιοδεία που έκαναν για τη 10η επέτειο από την κυκλοφορία του δίσκου.

«Το να δουλεύουμε με τον Rick ξανά ήταν ένα πραγματικό δώρο», δήλωσε η μπάντα στο ΝΜΕ, όπου και παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη για την προώθηση του δίσκου.

Πρώτο preview της επιστροφής τους είναι το single “Crazy Again”, που μας θυμίζει την electro-pop που αγαπήσαμε από τη Ditto μαζί με στοιχεία πιάνου.

Το Real Power ηχογραφήθηκε στο home studio του Rubin στο Kauai κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα lockdown του COVID. Σε αυτό περιλαμβάνονται 11 κομμάτια «που γιορτάζουν τη δημιουργική έκφραση και τη δύναμη της οικογένειας που επιλέγεις μετά το συλλογικό και προσωπικό τραύμα».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου. Δείτε πιο κάτω το artwork και την tracklist.

gossip_real_power_album

 1. ‘Act Of God’
 2. ‘Real Power’
 3. ‘Don’t Be Afraid’
 4. ‘Crazy Again’
 5. ‘Edge Of The Sun’
 6. ‘Give It Up For Love’
 7. ‘Turn The Card’
 8. ‘Tell Me Something’
 9. ‘Light It Up’
 10. ‘Tough’
 11. ‘Peace And Quiet’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured