Δύο από τους πιο αναμφισβήτητους κληρονόμους της '90s counterculture φαίνεται πως ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγες ημέρες, χαρίζοντας στο κοινό ένα blast νοσταλγίας για το παρελθόν. Ο λόγος για τη Frances Bean Cobain και τον Riley Hawk, που παντρεύτηκαν σε μια τελετή με τελετάρχη τον νονό της πρώτης, τον Michael Stipe των R.E.M..

Η κόρη των Kurt Cobain και Courtney Love και ο γιος των Tony Hawk και Cindy Dunbar ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2021, επισημοποιώντας τη σχέση έναν χρόνι μετά και ο γάμος τους τελέστηκε σύμφωνα με το TMZ στις 7 Οκτωβρίου στο Los Angeles.

Η Frances ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον μουσικό Isaiah Silva, χώρισαν όμως το 2017. Εν μέσω ενός δύσκολου διαζυγίου, ο Silva τότε έβγαλε σε δημοπρασία την 1959 Martin D-18E ακουστική-ηλεκτρική κιθάρα του Kurt Cobain (που χρησιμοποιήθηκε στο MTV Unplugged set των Nirvana) ενάντια στη θέληση της Frances και της μητέρας της.

Η Frances Bean Cobain είναι κατά κύριο λόγο visual artist και μοντέλο, έχει όμως κυκλοφορήσει και μερικά original κομμάτια της στα social media τα τελευταία χρόνια.

Ο Hawk από την άλλη είναι επαγγελματίας skateboarder σαν τον πατέρα του και frontman της punk-metal μπάντας των Warish.

Διαβάστε Ακόμα

Featured