Ναταλία Πετρίτη

Δύο από τους πιο αναμφισβήτητους κληρονόμους της '90s counterculture φαίνεται πως ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγες ημέρες, χαρίζοντας στο κοινό ένα blast νοσταλγίας για το παρελθόν. Ο λόγος για τη Frances Bean Cobain και τον Riley Hawk, που παντρεύτηκαν σε μια τελετή με τελετάρχη τον νονό της πρώτης, τον Michael Stipe των R.E.M..

Η κόρη των Kurt Cobain και Courtney Love και ο γιος των Tony Hawk και Cindy Dunbar ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2021, επισημοποιώντας τη σχέση έναν χρόνι μετά και ο γάμος τους τελέστηκε σύμφωνα με το TMZ στις 7 Οκτωβρίου στο Los Angeles.

Η Frances ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον μουσικό Isaiah Silva, χώρισαν όμως το 2017. Εν μέσω ενός δύσκολου διαζυγίου, ο Silva τότε έβγαλε σε δημοπρασία την 1959 Martin D-18E ακουστική-ηλεκτρική κιθάρα του Kurt Cobain (που χρησιμοποιήθηκε στο MTV Unplugged set των Nirvana) ενάντια στη θέληση της Frances και της μητέρας της.

Η Frances Bean Cobain είναι κατά κύριο λόγο visual artist και μοντέλο, έχει όμως κυκλοφορήσει και μερικά original κομμάτια της στα social media τα τελευταία χρόνια.

Ο Hawk από την άλλη είναι επαγγελματίας skateboarder σαν τον πατέρα του και frontman της punk-metal μπάντας των Warish.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured