Ναταλία Πετρίτη

Ως μουσική καλεσμένη της εκπομπής Late Show with Stephen Colbert είδαμε την Caroline Polachek το βράδυ της Τρίτης, με την ταλαντούχα τραγουδοποιό να παρουσιάζει σε αυτή το νέο της κομμάτι μέσα από μια TED talk-style εμφάνιση. Το “Dang” είναι το πρώτο single της Polachek μετά το Desire, I Want to Turn Into You.

Το Consequence of Sound σχολίασε το “Dang” ως ένα κομμάτι στο οποίο η Imogen Heap θα μπορούσε να είχε μπει στο studio με τη SOPHIE. Σε παραγωγή της Polachek με τους Cecile Believe και Danny L Harle, το κομμάτι εξερευνά την hyper-pop πλευρά της τραγουδίστριας, προσφέροντας ως αντίθεση τα φυσικά φωνητικά της απέναντι σε ένα industrial beat που μοιάζει σαν να έχει παραχθεί από αντικείμενα που βρίσκονται σε ένα καθημερινό σπίτι.

Για την εμφάνισή της στον Colbert, η Polachek εμφανίστηκε ντυμένη ως καθηγήτρια πανεπιστημίου, παρουσιάζοντας ένα slideshow γεμάτο από infographics, σαν άλλο TED talk.

Δείτε την Caroline Polachek να παρουσιάζει το “Dang” στον Colbert και ακούστε και τη studio version του κομματιού πιο κάτω.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured