Ναταλία Πετρίτη

Τη διεξαγωγή μιας επετειακής tour για τη συμπλήρωση 30 ετών από την κυκλοφορία του Definitely Maybe ανακοίνωσε ο Liam Gallagher, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να βγαίνει στον δρόμο σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία για να τον παρουσιάσει στην πληρότητά του.

Στην περιοδεία 12 συναυλιών, ο Gallagher υπόσχεται να παρουσιάσει και B-sides εκείνης της περιόδου που οι fans των Oasis αναμένεται να εκτιμήσουν ιδιαιτέρως, ακόμη και χωρίς reunion του αγαπημένου συγκροτήματος της Brit Pop.

«Χοροπηδώ μέσα στο σπίτι μου ανακοινώνοντάς σας τη Definitely Maybe Tour», δήλωσε ο Gallagher. «Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς αυτό και εσείς το ίδιο, οπότε ας το γιορτάσουμε μαζί».

https://www.instagram.com/p/Cyc1BqwAJls/

Σε πρόσφατα Instagram posts του Liam, οι θαυμαστές των Oasis βλέπουν και υλικό με τον πάλαι ποτέ κιθαρίστα τους, τον Bonehead, το οποίο και δίνει ελπίδες συμμετοχής του ίδιου στην περιοδεία. Ο Bonehead είχε άλλωστε εμφανιστεί στο παρελθόν στο πλευρό του, προτού νοσήσει με καρκίνο και αναγκαστεί να σταματήσει τις περιοδείες. Πλέον έχει αναρρώσει και επανέρχεται δυναμικά.

Δείτε πιο κάτω τις ημερομηνίες της περιοδείας Definitely Maybe 30 Years, που θα διεξαχθεί σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ιούνιος 2024

02 – Sheffield, Utilita Arena

03 – Cardiff, Utilita Arena

06 – Λονδίνο, The O2

07 – Λονδίνο, The O2

10 – Λονδίνο, The O2

15 – Manchester, Co-op Live

16 – Manchester, Co-op Live

19 – Γλασκώβη, OVO Hydro

20 – Γλασκώβη, OVO Hydro

23 – Δουβλίνο, 3Arena

24 – Δουβλίνο, 3Arena

27 – Manchester, Co-op Live

Και μπορεί ο Noel Gallagherνα μην αποτελεί μέρος της επικείμενης περιοδείας για τον δίσκο, ο ίδιος επιβεβαίωσε ωστόσο την επανακυκλοφορία του στα δισκοπωλεία.

Παράλληλα, ο Liam πρόσφατα δημοσίευσε μερικά hints σχετικά με την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του νέου του solo δίσκου. Η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν το τρίτο του LP με τίτλο C’mon You Know.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured