Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την κληρονομιά του πρωτοπόρου του rock ‘n’ roll, Brian Jones, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Τιτλοφορούμενη The Stones and Brian Jones, η ταινία του Nick Broomfield θα παιχτεί για μόλις μια ημέρα στους κινηματογράφους σε χώρες του εξωτερικού, προτού λάβει μετά άμεση διανομή σε πλατφόρμες streaming.

Με συνεντεύξεις και πρόσφατα ευρήματα αρχειακού υλικού, το The Stones and Brian Jones καταγράφει το πώς ο 19χρονος Jones δημιούργησε τους Rolling Stones για να αλλάξει μια για πάντα τον ρου της ιστορίας.

«Οι Rolling Stones ήταν μια σημαντική επιρροή στα χρόνια που διαμορφωνόταν ο χαρακτήρας μου», αναφέρει ο Broomfield σε σχετικό δελτίο τύπου. «Ο Brian και ο Mick [Jagger] ήταν ήρωες της εποχής, η εξέγερσή τους και η παραβίαση των κανόνων ήταν μια μεγάλη έμπνευση για εμάς. Η δημιουργία αυτής της ταινίας ήταν μια ευκαιρία για μένα να εξετάσω αυτή τη διαμορφωτική περίοδο ενηλικίωσης μέχρι το σοκ του θανάτου του Brian το 1969, την πιο σκοτεινή στιγμή στην ιστορία των Stones, όταν τα πράγματα άλλαξαν».

Δείτε το trailer του The Stones and Brian Jones πιο κάτω.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured