Ναταλία Πετρίτη

Να ακυρώσει την περιοδεία του για το νέο του βιβλίο αναγκάστηκε ο Thurston Moore εξαιτίας προβλήματος υγείας που τον έχει καταβάλει. Τα απομνημονεύματά του με τίτλο Sonic Life πρόκειται να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στον Οκτώβριο.

«Με στενoχωρεί πραγματικά που μεταφέρω την είδηση ​​ότι η ιατρική μου ομάδα εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο με συμβούλεψε να ακυρώσω την επερχόμενη περιοδεία μου στις Η.Π.Α.», έγραψε το πάλαι ποτέ μέλος των Sonic Youth στο Instagram την Τρίτη (10 Οκτωβρίου). «Εδώ και χρόνια αντιμετωπίζω μια μακροχρόνια κατάσταση υγείας, αν και ποτέ δεν με εμπόδισε σοβαρά από τις περιοδείες και τις ηχογραφήσεις. Ανεξάρτητα από αυτό, ήταν πάντα ένα υποκείμενο ζήτημα και καθώς φτάνω στα mid-60s μου φέτος έχει γίνει μάλλον, και σταθερά, εξουθενωτικό. Μετά από μια πρόσφατη διαβούλευση, οι γιατροί μου με συμβούλευσαν ανεπιφύλακτα να μην επιβιβαστώ σε αεροπλάνο κάτω από οποιαδήποτε περίσταση μέχρι να τα λύσουν όλα».

Ο Moore, που είναι σήμερα 65 ετών, έχει περιγράψει προηγουμένως το Sonic Life ως την ιστορία της παιδικής του ηλικίας και των εφηβικών του χρόνων όσο εκείνος ερωτευόταν τη μουσική και οδηγήθηκε στη Νέα Υόρκη. Το βιβλίο θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Οκτωβρίου από τις Doubleday Books στις Η.Π.Α. και Faber & Faber στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε την ανακοίνωση του Moore πιο κάτω.

https://www.instagram.com/p/CyOoREdMU19/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νωρίτερα μέσα στο 2023, ο Moore μοιράστηκε ένα single με τίτλο “Hypnogram”, δηλώνοντας μάλιστα ότι ένας νέος δίσκος βρίσκεται στα σκαριά. Ο ίδιος δεν έχει μοιραστεί άλλες πληροφορίες έκτοτε.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured