Με δύο νέα singles και μια συνοδευτική ταινία μικρού μήκους επέστρεψαν οι Blonde Redhead, τα οποία και τιτλοφορούνται Sit Down For Dinner Pt. I και Sit Down for Dinner Pt. II.

Τα δύο κομμάτια προέρχονται από τον νέο, ομώνυμο δίσκο του συγκροτήματος, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Την ταινία μικρού μήκους που τα συνοδεύει σκηνοθέτησε ο επί χρόνια συνεργάτης τους, Sebastian Mlynarski, ο οποίος χρησιμοποίησε ιστορικά news clips μαζί με υλικό των ιδρυτικών μελών των Blonde Redhead, Kazu Makino και Amedeo και Simone Pace.

Η έμπνευση για τα δύο κομμάτια προήλθε από τα θρυλικά απομνημονεύματα της Joan Didion, The Year Of Magical Thinking, όπως και από τις σκέψεις της Makino για τους γονείς της πίσω στην Ιαπωνία.

Μιλώντας για τα τραγούδια, η Makino ανέφερε: «Το “Sit Down for Dinner” είναι γραμμένο σαν ημερολόγιο και εκτιμώ ότι είναι εξομολογητικό. Το Part 1 ξεκινά με εμένα να ζω σε ένα απομακρυσμένο νησί σκεπτόμενη τι να κάνω. Στο Part 2 είμαι εγώ που γράφω στη μητέρα και τον πατέρα μου, μαζί με έμπνευση από το γράψιμο της Didion».

«Αναφέρεται στον θάνατο και το πεπρωμένο και στο πώς συνεχίζουμε τις ζωές μας χωρίς να γνωρίζουμε πώς και πότε θα έρθει το τέλος».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured