Ναταλία Πετρίτη

Το ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα κομμάτι τους, Talking In My Sleep”, παρουσίασαν οι CHVRCHES για την 10η επέτειο του ντεμπούτου δίσκου τους, The Bones of What You Believe. Το συγκρότημα πρόκειται να επανακυκλοφορήσει τον εν λόγω δίσκο σε deluxe edition και το outtake που έδωσε τώρα στη δημοσιότητα προέρχεται φυσικά από εκείνη την εποχή. Ο δίσκος θα βρεθεί στα καταστήματα στις 13 Οκτωβρίου.

Αντί για το συνηθισμένο frontperson των CHVRCHES, τη Lauren Mayberry, στο “Talking In My Sleep” ακούμε lead vocals από τον Martin Doherty, ο οποίος τραγουδά: “Be the reason for my fear/ And the reason for my smile”.

Το συγκρότημα κατονόμασε ως πηγές έμπνευσης του κομματιού και του δίσκου από τον οποίο προέρχεται την Kate Bush (και συγκεκριμένα το Hounds of Love), τους Depeche Mode, τον Prince, τον Michael Jackson, αλλά και indie pop acts που μεσουρανούσαν κοντά στο 2010.

Σε άλλα νέα, η Mayberry κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα το πρώτο solo single της, “Are You Awake?”, ενώ ξεκίνησε και μια δική της περιοδεία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured