Ναταλία Πετρίτη

Το official music video του κομματιού “Daylight” έδωσε στη δημοσιότητα ο Harry Styles, το οποίο και περιλαμβάνεται στον δίσκο του από το 2022, Harry’s House.

Pixel

Το video κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ανακοινωθεί προηγουμένως, ενώ η συνοδευτική λεζάντα του ανέφερε ότι «είναι φτιαγμένο με αγάπη από μια δημιουργική ομάδα από την Ουκρανία».

Το unofficial music video του “Daylight” είχε κυκλοφορήσει από την προηγούμενη χρονιά και σε αυτό ο Styles εμφανιζόταν μαζί με τον James Corden σε απόσπασμα της εκπομπής του. Οι δυο τους πραγματοποίησαν τα γυρίσματά του στους δρόμους του Brooklyn, σε λιγότερο από τρεις ώρες και για λιγότερα από 300 δολάρια. Φυσικά το budget για τη νέα εκδοχή του video ήταν πιο ανεβασμένο, με τον Styles να συνεργάζεται με την σκηνοθέτρια Tanu Muino.

Το video κυκλοφόρησε μια μέρα μετά τη μεγάλη έκπληξη του Styles προς τους fans του που έλαβε χώρα στην Λισαβώνα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο τραγουδιστής ανέβασε στη σκηνή τις Wet Leg για μια συνεργατική ερμηνεία του μεγάλου τους hit, “Wet Dream”. Ο Styles παρουσίασε μάλιστα το duo αποκαλώντας τις «μια από τις πιο αγαπημένες του μπάντες». Οι Wet Leg μοιράστηκαν στη συνέχεια clips από το στιγμιότυπο στο Instagram.

Ο Styles είχε προηγουμένως διασκευάσει το “Wet Dream” για το Live Lounge του BBC Radio 1, ενώ οι Wet Leg άνοιγαν μέχρι τώρα την tour του που ολοκληρώνεται στις 22 Ιουλίου στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/Cu3567Bttys/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured