Ναταλία Πετρίτη

Τρία νέα κομμάτια από το RR EP κυκλοφόρησαν οι Rosalía και Rauw Alejandro, τα οποία και τιτλοφορούνται “Beso”, “Vampiros” και “Promesa”. Το ζευγάρι έδωσε επίσης στη δημοσιότητα το music video του “Beso”, στο οποίo βλέπουμε τη Rosalía να κλαίει, φορώντας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων.

Πίσω στον Σεπτέμβριο του 2021, η Rosalía και ο Rauw Alejandro επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε σχέση. Λίγους μήνες αργότερα θα κυκλοφορούσε το επιτυχημένο Motomami single, “Chicken Teriyaki”, το οποίο η Rosalía συνέγραψε με τον Alejandro.

Το RR καταγράφει ουσιαστικά το ρομαντικό ταξίδι του ζευγαριού μέχρι σήμερα, με τη Rosalía να δηλώνει σε press release ότι κάθε ένα από τα κομμάτια του ανήκει σε ένα διαφορετικό στάδιο του έρωτά τους.

Το music video του “Beso” περιλαμβάνει αδημοσίευτο μέχρι σήμερα υλικό των καλλιτεχνών από ταξίδια τους στην Ιαπωνία, το Puerto Rico, την Ισπανία, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και πολλά ακόμη μέρη στον κόσμο.

Η Rosalía κυκλοφόρησε το τελευταίο single της, “LLYLM”, τον Ιανουάριο. Η ίδια απέσπασε το βραβείο για Best Latin Rock ή Alternative Album στα Grammy Awards λίγες ημέρες μετά, ενώ η ίδια είχε βραβευτεί με πολλαπλά Latin Grammys το 2022 για το Motomami. Μερικά από αυτά ήταν στις κατηγορίες Album of the Year, Best Alternative Music Album, Best Recording Package και Best Engineered Album.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured