Ναταλία Πετρίτη

Μια βιογραφική ταινία για τους βετεράνους rock icons KISS θα δούμε μέσα στο 2024 στην πλατφόρμα του Netflix.

Μιλώντας στο The Rock Experience with Mike Brunn, ο manager του συγκροτήματος, Doc McGhee, αποκάλυψε ότι έπειτα από χρόνια προσπάθειας για την υλοποίηση μια σχετικής ταινίας, το Netflix επέλεξε τελικά να αναλάβει την παραγωγή της με πλάνα αυτή να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά.

«Είναι ένα biopic για τα πρώτα τέσσερα χρόνια των KISS. Το ξεκινάμε μόλις τώρα. Το έχουμε πουλήσει, έχει ήδη γίνει, έχουμε σκηνοθέτη, την McGhee [Entertainment]. Προχωράει και θα βγει το 2024».

Τα νέα για τη δημιουργία ενός KISS biopic ήρθαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το 2021 όταν ο Paul Stanley αποκάλυψε ότι είχε ένα «πολύ καλό» σενάριο για το project. Η ταινία ονομαζόταν Shout It Out Loud, ενώ ως σκηνοθέτης της είχε ανακοινωθεί ο Joachim Rønning των Πειρατών της Καραϊβικής 5.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό το αν ο Rønning πρόκειται πράγματι να σκηνοθετήσει την ταινία, ούτε και υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το cast της.

Ο Stanley αποκάλυψε το 2021 ότι η ταινία αναζητούσε ηθοποιούς «στα early 20s τους» ώστε να επιτευχθεί ακρίβεια στα γεγονότα που αυτή θα παρουσιάζει.

Οι KISS πρόσφατα ανακοίνωσαν τα 50 τελευταία dates της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, η οποία θα ολοκληρωθεί την 1η και 2η Δεκεμβρίου στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured