Ναταλία Πετρίτη

Ως η νεότερη σε ηλικία αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ χρίστηκε και επίσημα η Rihanna, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του περιοδικού Forbes. Κι αυτό, μιας και το net worth της 34χρονης pop superstar φτάνει πλέον το ιλιγγιώδες ποσό του 1.4 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Σύμφωνα με το Forbes, η συντριπτική πλειοψηφία του net worth της RiRi σχετίζεται με την εταιρία καλλυντικών που ίδρυσε η ίδια, την Fenty Beauty, το 50% της οποίας ανήκει πλέον στον Γαλλικό luxury κολοσσό της LVMH. Η ίδια είναι ιδιοκτήτρια του 30% της εταιρίας εσωρούχων Savage x Fenty, με έσοδα που ανέρχονταν τον Φεβρουάριο του 2021 στο 1 δισεκατομμύριο. Η Rihanna είναι επίσης η πλουσιότερη γυναίκα καλλιτέχνις στον κόσμο.

Η επόμενη σε ηλικία νεότερη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στην έκθεση δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian, το net worth της οποίας στα 41 της χρόνια ανέρχεται στα 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Rihanna πρόσφατα γέννησε ένα αγοράκι, πατέρας του οποίου είναι ο σύντροφός της και δημοφιλέστατος rap καλλιτέχνης, A$AP Rocky. Τον περασμένο Ιανουάριο, η ίδια δώρισε το αστρονομικό ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε οργανώσεις που μάχονται για την κλιματική αλλαγή.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured