Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε και επίσημα το νέο κομμάτι της Phoebe Bridgers με τίτλο “Sidelines”, το οποίο και ακούγεται στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, Conversations With Friends. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Sally Rooney και θα κάνει σήμερα, 15 Απριλίου, την πρεμιέρα της στο Hulu.

Το κομμάτι κυκλοφορεί από τη Dead Oceans και, σύμφωνα με σχετικό δελτίου τύπου, θα είναι το μοναδικό που θα κυκλοφορήσει η αγαπημένη τραγουδίστρια αυτή τη χρονιά. Το Hulu μάλιστα προσέγγισε την Bridgers ώστε να γράψει το κομμάτι, μιας που είναι γνωστό πως η ίδια είναι μεγάλη fan της Rooney.

Ακούστε εδώ το κομμάτι:

Μια πρώτη γεύση του “Sidelines” πήραν οι θαυμαστές της Bridgers νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όταν και κυκλοφόρησε το trailer για το Conversations With Friends. Στη σειρά, θα παρακολουθήσουμε την Alison Oliver στον ρόλο της Frances, μιας 21χρονης φοιτήτριας που βρίσκει τον εαυτό της σε μια σειρά από σχέσεις, που την αναγκάζουν να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες της για πρώτη φορά.

Πρόκειται για την τελευταία τηλεοπτική διασκευή της ίδιας ομάδας που δημιούργησε τη σειρά Normal People, βασισμένη και αυτή στο ομώνυμο βιβλίο της Sally Rooney.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured