Ναταλία Πετρίτη

Την Annie Murphy πρόκειται να σκηνοθετήσει η Carrie Brownstein των Sleater-Kinney στην ταινία Witness Protection, σύμφωνα με το Deadline.

Στο Witness Protection, το κοινό αναμένεται να παρακολουθήσει τον χαρακτήρα της Murphy να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να προσπαθεί να κρύψει την ταυτότητά της, όσο η ίδια προσπαθεί να ανακαλύψει ποια είναι τελικά. Ο αγώνας της θα αποδειχθεί πολύ δύσκολος, μιας που η ίδια είχε συνηθίσει όλο το προηγούμενο διάστημα να καθορίζεται πλήρως από τις ερωτικές σχέσεις στις οποίες βρισκόταν.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Schitt’s Creek αναμένεται να επανενωθεί με τους σεναριογράφους Rupinder Gill και David West Read, που υπέγραψαν το σενάριο και την παραγωγή της άκρως επιτυχημένης σειράς. Οι Becky Sloviter, Elysa Dutton και Leslie Morgenstein θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας, η οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Όσο για την Brownstein, η ίδια μπορεί να έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η κιθαρίστρια των punk legends, Sleater-Kinney, όμως το Witness Protection δεν θα είναι η πρώτη ταινία/σειρά που η ίδια συμμετέχει. Έχοντας συγγράψει και συμπρωταγωνιστήσει μαζί με τον Fred Armisen στο Portlandia, η ίδια συμπρωταγωνίστησε και με την St. Vincent στο mockumentary drama, The Nowhere Inn. Η ίδια εργάζεται αυτό το διάστημα και στο Heart biopic.

Η Murphy, από την άλλη, αναμένεται να εμφανιστεί το επόμενο διάστημα στη δεύτερη σεζόν του Russian Doll, ενώ συμμετέχει επίσης και στην κωμωδία του Netflix, Murderville.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured