Ναταλία Πετρίτη

Το 2022 πρόκειται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον Ronnie James Dio, δύο σχεδόν χρόνια μετά την ανακοίνωση ότι αυτό βρίσκεται στη διαδικασία της παραγωγής.

Η κυκλοφορία του μέχρι στιγμής άτιτλου project ανακοινώθηκε από τη χήρα του Ronnie James Dio, Wendy Dio, σε συνέντευξή της στο Lucas H. Gordon Show στο YouTube. Στη συνέντευξη, η Wendy Dio ανέφερε ότι η ίδια έχει ήδη παρακολουθήσει το πρώτο cut του ντοκιμαντέρ, το οποίο και χαρακτήρισε «ιδιαίτερα συγκινητικό».

Η ίδια επιβεβαίωσε ότι στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν ορισμένοι αναγνωρισμένοι μουσικοί, μεταξύ των οποίων ο Rob Halford των Judas Priest, ο Jack Black των Tenacious D, η κιθαρίστρια των Runaways, Lita Ford, αλλά και ο Geezer Butler.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο σκηνοθέτησαν οι Don Argott και Demian Fenton θα περιλαμβάνει χωρία από την ανολοκλήρωτη αυτοβιογραφία του Dio, με τίτλο Rainbow in the Dark. Ο ίδιος δούλευε πάνω σε αυτήν με τον rock biographer, Mick Wall, προτού φύγει από τη ζωή. Τόσο ο Wall, όσο και η οικογένεια του Dio, βοήθησαν ώστε τελικά να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει το 2021.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured