Ναταλία Πετρίτη

Μια συμφωνία ως προς τη διαχείριση της μουσική κληρονομιάς του Prince αναμένεται να φέρει η νέα χρονιά, με την αξία αυτής να υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Billboard, οι διαδικασίες ως προς το τι θα απογίνουν τα δικαιώματα του καλλιτέχνη έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Νοέμβριο και περιλαμβάνουν το σύνολό τους, χωρίς να έχουν ωστόσο ανακοινωθεί επίσημα για την ώρα οι λεπτομέρειες γύρω από αυτές.

Τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα διευθετηθεί δικαστικά το πως ακριβώς θα διανεμηθούν τα χρήματα από τη συμφωνία διαχείρισης στους κληρονόμους του Prince.

Η μουσική κληρονομιά του αναμένεται να περάσει στα χέρια της μουσικής εταιρίας, Primary Wave, ενώ οι τρεις μεγαλύτεροι κληρονόμοι του θα διατηρήσουν και αυτοί ποσοστό.

Ο Prince πέθανε μετά από υπερβολική δόση fentanyl τον Απρίλιο του 2016 χωρίς να έχει αφήσει διαθήκη που να προβλέπει τι θα απογίνει η περιουσία του.

Τον περασμένο Οκτώβριο, οι κληρονόμοι του δημοσίευσαν ένα ακυκλοφόρητο μέχρι τότε demo του ‘Do Me, Baby’, η κυκλοφορία του οποίου συνέπεσε με την 40η επέτειο από αυτήν του δίσκου του από το 1981, Controversy.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured