Ναταλία Πετρίτη

Τη μουσική για τη νέα ταινία της Pixar υπογράφει η Billie Eilish και ο αδερφός της, Finneas, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία της παραγωγής. Το duo υπογράφει τα μουσικά κομμάτια για το fictional boyband που εμφανίζεται στην ταινία Turning Red, η οποία αποτελεί ένα coming-of-age film που εκτυλίσσεται στα early 2000s. Βασική ηρωίδα της ταινίας είναι η 13χρονη Meilin “Mei” Lee, η οποία έχει το ατυχές ελάττωμα του να μεταμορφώνεται σε ένα κατακόκκινο panda, κάθε φορά που η ίδια αισθάνεται ένα έντονο συναίσθημα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Sandra Oh, Orion Lee και η ανερχόμενη Rosalie Chiang, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Domee Shi.

Στο Turning Red, η Mei και οι φίλοι της ακούν εμμονικά το fictional boyband 4*Town, και η Billie Eilish και ο Finneas προσεγγίστηκαν από τους παραγωγούς της ταινίας ώστε να γράψουν τρία από τα κομμάτια της μπάντας που ακούγονται σε αυτήν.

Το “Nobody Like U”, μάλιστα, ακούγεται στο opening του πρώτου trailer της ταινίας, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί (18 Νοεμβρίου).

Δείτε εδώ το trailer του Turning Red:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured