View More

Ακούστε το soundtrack των Eddie Vedder και Glen Hansard για τη νέα ταινία του Sean Penn, Flag Day

Διασκευές σε R.E.M. και KK, οκτώ νέα κομμάτια - τρία με τη φωνή της Cat Power στο πολύ ενδιαφέρον νέο soundtrack που κυκλοφόρησε

news.team
news.team

Το soundtrack για τη νέα ταινία του Sean Penn, Flag Day, κυκλοφόρησαν οι Seattle Surf & Republic Records.

Στο άλμπουμ βρίσκουμε οκτώ κομμάτια γραμμένα από τους Eddie Vedder και Glen Hansard. Σε αυτά περιλαμβάνονται δύο τραγούδια που ερμηνεύει η κόρη του Vedder, Olivia, αλλά και τρία νέα κομμάτια με τη φωνή της Cat Power.

Επιπλέον, η Cat Power διασκευάζει το “I Think of Angels” του KK και ο Eddie Vedder διασκευάζει το “Drive” των R.E.M.

Μπορείτε να ακούσετε το soundtrack εδώ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


avopolis_google_news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από τα πιο αγαπημένα θέατρα της πόλης επιστρέφει στη ζωή των Αθηναίων, ανοίγοντας ξανά τις πύλες του μετά από επτά

Τα κομμάτια “The Best Part” και “I Hate Myself” εμφανίζονται στο soundtrack της νέας ταινίας της Pugh, A Good Person

Το συνοδευτικό video για το lead single του επικείμενου '-' είναι εδώ

FEATURED TODAY

Ο Δημήτρης Λιλής ξεχωρίζει κάθε εβδομάδα τις καλύτερες νέες κυκλοφορίες και τις παρουσιάζει μέσω podcast, Spotify playlist και YouTube videos. Πατήστε play.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο σημερινό Listomania επιλέγει και ιεραρχεί τους 15 καλύτερους δίσκους του τριμήνου Ιανουάριος-Μάρτιος 2023.

Top