news.team

Τους προηγούμενους (τουλάχιστον) δύο μήνες, η δισκογραφική της φρόντισε να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, με νέα, teasers, video clips και πολλά άλλα (ίσως περισσότερα και από όσα αντέχουμε). Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η δισκογραφική επιστροφή της Lorde ήταν μία από τις πολυαναμενόμενες της χρονιάς.

Το follow-up στο Melodrama, λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε. Λέγεται Solar Power, στην παραγωγή συμμετείχε και ο Jack Antonoff, ενώ περιλαμβάνει συμμετοχές από Robyn, Phoebe Bridgers, Clairo κ.α. Και φυσικά τα singles “Stoned at the Nail Salon”, “Mood Ring” και “Solar Power”.

Μπορείτε να ακούσετε όλο το άλμπουμ εδώ:

Η Νεοζηλανδή είχε ήδη γράψει για το άλμπουμ στο newsletter της: «Το άλμπουμ είναι μια γιορτή του φυσικού κόσμου, μια προσπάθεια να απαθανατιστούν τα βαθιά, υπερβατικά συναισθήματα που έχω όταν είμαι έξω. Σε καιρούς πόνου, θλίψης, βαθιάς αγάπης ή μπερδέματος, κοιτάω στον φυσικό κόσμο για απαντήσεις. Έχω μάθει να κάνω εκπνοές και να συντονίζομαι. Προέκυψε αυτό. Θέλω αυτός ο δίσκος να γίνει η καλοκαιρινή σας παρέα, αυτός που θα βάζετε όταν πηγαίνετε στην παραλία. Αυτό που μένει στο δέρμα σας σαν μαύρισμα όσο οι μήνες δροσίζουν ξανά».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured