Πώς βοήθησε ο Jay Z τον Barack Obama στην προεδρία του;

Την απάντηση δίνει σε βίντεο ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

news.team
news.team

Η αγάπη του Barack Obama για τη μουσική είναι γνωστή και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παραβλέπει να την εκφράζει με διάφορους τρόπους. Είτε αυτό σημαίνει να φτιάχνει λίστες με τα αγαπημένα του κομμάτια στο τέλος κάθε χρονιάς, είτε να κάνει podcast μαζί με τον Bruce Springsteen, είτε να...ακούει Jay Z στον Λευκό Οίκο.

Αν έχετε απορίες σχετικά με το τελευταίο, το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram του Complex μπορεί να σας τις λύσει.

Σε αυτό, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μιλάει για το "My 1st Song" από το The Black Album του Jay Z και όπως αποκαλύπτει, πρόκειται για ένα κομμάτι που άκουγε πολύ, τόσο κατά την προεκλογική περίοδο, όσο και κατά τη διάρκεια της θητείας του. 

«Έχω αναφέρει μερικά κομμάτια που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έπαιζαν πολύ στο iPod μου. Ένα από αυτά ήταν το "My 1st Song" του Jay Z, ένα τραγούδι που αγαπώ γιατί μιλάει για τον αγώνα της προσπάθειας να τα καταφέρεις», είπε μεταξύ άλλων ο Barack Obama. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top