Υπηρεσία livestreaming λανσάρει το Bandcamp

Οι καλλιτέχνες θα μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά εμφανίσεις τους στην πλατφόρμα έναντι αντιτίμου.

news.team
news.team

Μια νέα δυνατότητα livestreaming ανακοίνωσε πως λανσάρει το Bandcamp.

Το Bandcamp Live, όπως θα λέγεται η νέα αυτή υπηρεσία, θα επιτρέπει στους καλλιτέχνες να μεταδίδουν ζωτανά performances μέσα στο περιβάλλον του Bandcamp έναντι εισιτηρίου. Μάλιστα, σε αυτό θα υπάρχει ψηφιακό τραπέζι με merchandise, live chat αλλά και η δυνατότητα οι καλλιτέχνες να προμοτάρουν το ψηφιακό event τους σε ήδη υπάρχοντες χρήστες του Bandcamp.

Από τα έσοδα από αυτά τα events, το 80-85% θα πηγαίνει απευθείας στους καλλιτέχνες, ενώ, όπως ανακοίνωσε το Bandcamp, τα έσοδα των εισιτηρίων θα πάνε εξ' ολοκλήρου στους καλλιτέχνες μέχρι και το τέλος του Μαρτίου του 2021.

 

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Top