Στο νέο βίντεο κλιπ της Ariana Grande, ο δρόμος για το 69 είναι "34+35"

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της ποπ σταρ για το κομμάτι από το Positions.

news.team
news.team

Τον έκτο δίσκο της με τίτλο Positions κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες η Ariana Grande και έχουμε δει ήδη το βίντεο κλιπ για το πρώτο, ομώνυμο single, στο οποίο η ποπ σταρ έγινε...πρόεδρος για μια μέρα.

Τώρα η Grande κυκλοφορεί άλλο ένα single από τη φετινή δουλειά της. Το βίντεο κλιπ για το "34+35" σκηνοθετεί αυτή τη φορά ο Director X και σε αυτό, τη βλέπουμε σε ρόλο επιστήμονα που ζωντανεύει τη...ρομποτική εκδοχή του εαυτού της. 

Βλέπετε το βίντεο για το "34+35" παρακάτω:

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top