news.team

Όσο κι αν έχουν αλλάξει πια πολλά από τα δεδομένα της παγκόσμιας δισκογραφικής βιομηχανίας, ο 27άχρονος ράπερ Jacques Berman Webster ΙΙ από το Χιούστον του Τέξας είναι ανάμεσα στους αδιαφιλονίκητους αστέρες του σήμερα, αφού έχει πουλήσει 45.000.000 δίσκους στις Η.Π.Α. από το 2008, όταν και εμφανίστηκε με το πρώτο του ΕΡ ως Travis Scott.

Τελευταία του εμφάνιση ήταν τον Δεκέμβριο του 2019, όταν έβγαλε το άλμπουμ JackBoys με την ομώνυμη ομάδα συνεργατών που έχει υπογράψει στη (δική του) Cactus Jack Records, κατακτώντας με αυτό το #1 της Αμερικής και του Καναδά, αλλά και το #5 της Αυστραλίας.

Συνεχίζοντας τώρα το σχετικό promo, ο Travis Scott δίνει στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το "Out West", μια συνεργασία με τον Young Thug. Το σκηνοθέτησε ο ίδιος παρέα με τον White Trash Tyler και, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, έχει ως πρωταγωνιστή του τον θρυλικό παραγωγό Quincy Jones, ο οποίος εμφανίζεται ως οικοδεσπότης ενός μεγάλου πάρτυ.

87 χρονών σήμερα, ο Quincy Jones έχει πίσω του το απίθανο ρεκόρ των 79 υποψηφιοτήτων για Grammy, ενώ έχει βάλει την υπογραφή του σε πολλούς θρυλικούς δίσκους μεγάλων ονομάτων.

{youtube}qAlF70MdfwU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured