news.team

Πίσω στον Σεπτέμβριο του 2018, προξένησε διεθνές σοκ η είδηση για τον θάνατο του Mac Miller, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε υπερβολική δόση ναρκωτικών την οποία πήρε κατά λάθος, με τον επίλογο της τραγικής ιστορίας να γράφεται τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν η αμερικανική αστυνομία συνέλαβε 3 άτομα κατηγορώντας τα για διακίνηση ναρκωτικών που έφερε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Αμερικανού ράπερ.

Έως τότε, ο μόλις 26 χρονών Malcolm James McCormick από το Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια είχε αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ράπερ ανάμεσα στη νεολαία των Η.Π.Α., με το άλμπουμ Swimming του 2018 να τον έχει φέρει στο #3 της Αμερικής και στο #17 της Βρετανίας.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στο κοινό για τα τραγούδια που άφησε πίσω του, με το πρώτο από αυτά να δίνεται τώρα στη δημοσιότητα από την οικογένειά του: έχει τίτλο "Good News" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που έφτιαξαν γι' αυτό οι Anthony Gaddis & Eric Tilford.

Το "Good News" προλογίζει το άλμπουμ Circles, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Warner την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

{youtube}aIHF7u9Wwiw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured