«8 χρόνια μετά το άδοξο τέλος των Sonic Youth, οι ανησυχίες της δίνουν ένα άλμπουμ που περιγράφει πώς περίπου θα ακούγονταν σήμερα οι Velvet Underground, αν είχαν ξεφύγει σε πειραματικές κυκλοφορίες...».

Αυτά έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, στην κριτική του για το No Home Record της Kim Gordon (ολόκληρο το κείμενο εδώ). Φιγούρα θρυλική για την παγκόσμια εναλλακτική κουλτούρα, η Gordon δεν έμεινε πάντως ανενεργή μετά τη διάλυση των Sonic Youth (2011). Απεναντίας, την είδαμε έκτοτε να δραστηριοποιείται επιτυχώς με τους Body/Head, αν και τώρα λαμβάνει σίγουρα περισσότερης προσοχής, με το άλμπουμ της να φτάνει στο #79 της Βρετανίας και στο #175 της Γαλλίας.

Τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Earthquake": το σκηνοθέτησε η Loretta Fahrenholz και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ γυρίστηκε με την κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου στους δρόμους του Λος Άντζελες, τους οποίους και γνωρίζουμε βλέποντάς το μέσα από ένα αυτοκίνητο κινούμενο σε αργή ταχύτητα. Όπως ανακοίνωσε η Gordon, με το κλιπ για το "Earthquake" ολοκληρώνει το promo για το No Home Record.

{youtube}_eT9O62dEBU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured