news.team

φωτογραφία: Theo Wargo

70 χρονών, πλέον, ο Steve Perry από το Hanford της Καλιφόρνια έχει πίσω του τις δοξασμένες μέρες των Journey, των οποίων διατέλεσε (εμβληματικός) τραγουδιστής από το 1977 ως το 1987 και ξανά από το 1995 ως το 1998.

Ο Perry χάθηκε έκτοτε από το δισκογραφικό προσκήνιο, ενώ πέρασε και περιπέτειες με την υγεία του, ωστόσο το 2018 τον είδαμε να ανακάμπτει με το σόλο άλμπουμ Traces (Η.Π.Α. #6, Βρετανία #40, Καναδάς #35, Γερμανία #45, Ιαπωνία #29): πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης.

Τώρα, επιστρέφει με κάτι εποχιακό, δίνοντας στη δημοσιότητα τη διασκευή του στο γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι "Silver Bells": μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτήν ο Peter Reeve.

Το κομμάτι κυκλοφορεί ψηφιακά, υπάρχει όμως και ειδικό 7ιντσο single βινυλίου, αποκλειστικά διαθέσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα του Perry.

Το "Silver Bells" γράφτηκε από τον Jay Livingston σε στίχους Ray Evans για την κωμωδία του Sidney Lanfield The Lemon Drop Kid (1951), όπου και πρωτοτραγουδήθηκε ντουέτο από τον Bob Hope και τη Marilyn Maxwell. Έκτοτε έγινε ένα από τα πιο αγαπητά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στις Η.Π.Α.

{youtube}kmypT6uhp1g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured