Ο Steve Perry (κάποτε των Journey) σε χριστουγεννιάτικη διάθεση

Ακούστε τη διασκευή του στο "Silver Bells"

news.team
news.team
φωτογραφία: Theo Wargo

70 χρονών, πλέον, ο Steve Perry από το Hanford της Καλιφόρνια έχει πίσω του τις δοξασμένες μέρες των Journey, των οποίων διατέλεσε (εμβληματικός) τραγουδιστής από το 1977 ως το 1987 και ξανά από το 1995 ως το 1998.

Ο Perry χάθηκε έκτοτε από το δισκογραφικό προσκήνιο, ενώ πέρασε και περιπέτειες με την υγεία του, ωστόσο το 2018 τον είδαμε να ανακάμπτει με το σόλο άλμπουμ Traces (Η.Π.Α. #6, Βρετανία #40, Καναδάς #35, Γερμανία #45, Ιαπωνία #29): πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης.

Τώρα, επιστρέφει με κάτι εποχιακό, δίνοντας στη δημοσιότητα τη διασκευή του στο γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι "Silver Bells": μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτήν ο Peter Reeve.

Το κομμάτι κυκλοφορεί ψηφιακά, υπάρχει όμως και ειδικό 7ιντσο single βινυλίου, αποκλειστικά διαθέσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα του Perry.

Το "Silver Bells" γράφτηκε από τον Jay Livingston σε στίχους Ray Evans για την κωμωδία του Sidney Lanfield The Lemon Drop Kid (1951), όπου και πρωτοτραγουδήθηκε ντουέτο από τον Bob Hope και τη Marilyn Maxwell. Έκτοτε έγινε ένα από τα πιο αγαπητά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στις Η.Π.Α.

Διάβασε επίσης: Αν έχεις βαρεθεί απλά να βλέπεις τηλεόραση, σου έχουμε μία πιο διασκεδαστική λύση!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν δεν σας έφτασε το ηχητικό από το live στον Λυκαβηττό, οι Radiohead κάνουν διαθέσιμες ολόκληρες συναυλίες τους στο

Ένα παγκόσμιο event για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του κορονοϊού. Τώρα ξέρετε τι

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη ρίχνει στο ρινγκ το βιβλίο του Nick Hornby κι αυτό, 25 χρόνια μετά από την πρώτη φορά που μπήκε στα ράφια των ...

Ο Ζώης Χαλκιόπουλος στο Diggin' αυτής της εβδομάδας κατεβάζει από το ράφι το After the Heat, τον δίσκο στον οποίο ο Brian Eno έδωσε τα χέρια με τους

 

H Ελένη Τζαννάτου σβήνει κεράκια στην σειρά του David Lynch που στις 8 Απριλίου του 1990 άλλαξε την τηλεόραση όπως την ξέραμε και ...

Top
0
Shares
0
Shares