Οι Flaming Lips γίνονται ...Deap Lips

Ακούστε το "Hope Hell High", μια συνεργασία με τους Deap Vally

news.team
news.team
Μας έχουν συνηθίσει σε διάφορες απρόβλεπτες κινήσεις οι Flaming Lips κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, πάντως δεν περιμέναμε να γίνουν ...Deap Lips, όπως μας συστήνονται τώρα, κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι "Hope Hell High": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο λόγος πίσω από το όνομά αυτό, είναι η σύμπραξή τους με τους Deap Vally, ένα garage rock ντουέτο από το Λος Άντζελες. Το "Hope Hell High" είναι μάλιστα πρώτο δείγμα γραφής από έναν ολόκληρο νέο δίσκο που έφτιαξαν μαζί: λέγεται κι αυτός Deap Lips και θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου 2020 από την Cooking Vinyl.

Κατά τα λοιπά, οι Flaming Lips μόνο ανενεργοί δεν έμειναν μέσα στο 2019, αφού πριν λίγες μόλις μέρες βγήκε το ζωντανά ηχογραφημένο με την Colorado Symphony Orchestra The Soft Bulletin Recorded Live Αt Red Rocks, ενώ νωρίτερα μέσα στη χρονιά (τον Ιούλιο) είχαν κυκλοφορήσει και το στούντιο άλμπουμ King's Mouth (Βρετανία #78).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top