Φρέσκο τραγούδι από τους Tenacious D του Jack Black, σε παραγωγή Jack White

Ακούστε το "Don’t Blow It, Kage"

news.team
news.team
Κάπου μεταξύ κωμικής performance και ενός αμερικάνικου rock με hard & heavy αγάπες, το συγκρότημα που έφτιαξαν πίσω στα 1994 ο Jack Black με τον Kyle Grass βρήκε φανατικούς θαυμαστές, ικανούς να το στηρίξουν στη σποραδική παρουσία του στη δισκογραφία.

Ο λόγος βέβαια για τους Tenacious D, οι οποίοι εμφανίστηκαν πέρυσι με το άλμπουμ Post-Apocalypto (Η.Π.Α. #93, Βρετανία #47, Αυστραλία #59, Γερμανία #30), μετά από σιωπή αρκετών χρόνων. Και τώρα επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Don’t Blow It, Kage", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Στο "Don’t Blow It, Kage" οι Tenacious D ενώνουν δυνάμεις με τον Jack White, ο οποίος όχι μόνο κάνει την παραγωγή στο κομμάτι, αλλά το κυκλοφορεί κιόλας στις ψηφιακές πλατφόρμες μέσω της δικής του Third Man Records.

Το τραγούδι πρωτοεμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στα πλαίσια της Black Friday 2019 ως ειδικό 7ιντσο single βινυλίου. Είναι άγνωστο, για την ώρα, αν είναι πρώτο δείγμα γραφής από κάποια πιο ολοκληρωμένη συνεργασία των Τenacious D με τον Jack White.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top