news.team

Κάπου μεταξύ κωμικής performance και ενός αμερικάνικου rock με hard & heavy αγάπες, το συγκρότημα που έφτιαξαν πίσω στα 1994 ο Jack Black με τον Kyle Grass βρήκε φανατικούς θαυμαστές, ικανούς να το στηρίξουν στη σποραδική παρουσία του στη δισκογραφία.

Ο λόγος βέβαια για τους Tenacious D, οι οποίοι εμφανίστηκαν πέρυσι με το άλμπουμ Post-Apocalypto (Η.Π.Α. #93, Βρετανία #47, Αυστραλία #59, Γερμανία #30), μετά από σιωπή αρκετών χρόνων. Και τώρα επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Don’t Blow It, Kage", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Στο "Don’t Blow It, Kage" οι Tenacious D ενώνουν δυνάμεις με τον Jack White, ο οποίος όχι μόνο κάνει την παραγωγή στο κομμάτι, αλλά το κυκλοφορεί κιόλας στις ψηφιακές πλατφόρμες μέσω της δικής του Third Man Records.

Το τραγούδι πρωτοεμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στα πλαίσια της Black Friday 2019 ως ειδικό 7ιντσο single βινυλίου. Είναι άγνωστο, για την ώρα, αν είναι πρώτο δείγμα γραφής από κάποια πιο ολοκληρωμένη συνεργασία των Τenacious D με τον Jack White.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured