Οι Tame Impala απέναντι στην "Posthumous Forgiveness"

Ακούστε το νέο τους τραγούδι

news.team
news.team
Παρότι δεν έχουμε παράπονο από τις διάφορες παρουσίες του Kevin Parker τα τελευταία χρόνια, είτε με τον Zhu, είτε με τον Theophilus London, η αλήθεια είναι ότι έχει αφήσει 4 χρόνια ανενεργούς τους Tame Impala -από το 2015, δηλαδή, όταν και βγήκε το Currents (δείτε τι είχε γράψει γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, πατώντας εδώ).

Ήδη όμως από τη φετινή άνοιξη, «κλείδωσε» η επιστροφή τους. Και γίνεται τώρα ακόμα πιο συγκεκριμένη, με τη δημοσίευση του ολοκαίνουριου τραγουδιού "Posthumous Forgiveness": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Posthumous Forgiveness" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Slow Rush, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2020 από την Interscope και τη Fiction.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top